Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

MANIJAK!

Policajac držao prodicu na nišanu! (VIDEO)

Autor: A.O. | 19.09.2013 - 18:09:00h | Komentara: 1

Stanovnici Vašington Taunšipa u Ohaju besni su nakon što se pojavio snimak policajca koji je tokom rutinske kontrole zaustavio ženu i nju zajedno s njenom porodicom prisilio da leži na ulici.

ss

Incident se dogodio u nedelju kada je Kasandru Majers policajac zaustavio u blizini njene kuće. Njen svekar Ejron Tatkovski u tom se trenutku vraćao s ostatkom porodice s izleta te je primetio da mu je snahu zaustavio policajac.
Tatkovski je rekao kako mu se nije svidelo kako policajac razgovara s njegovom snajom pa je izašao iz automobila i prišao im, piše dailycaller.com.
"Policajac mi je rekao da se vratim u kamionet pa sam se vratio. Iduće čega se sećam jeste da sam izbačen iz automobila zbog čega je moja devojka nešto dobacila pa je i ona morala izaći iz vozila", ispričao je Tatkovski. Rekao je da je policajac njega, njegovu devojku, snaju i 14-godišnjeg sina bacio na tlo, a u ruci je imao i pištolj i elektrošoker.
Tatkovski je bio zabrinut za dve unuke koje su ostale u vozilu pa je doviknuo prolaznicima da snimaju sve što se događa. Policajac je naposletku uhapsio Tatkovskog koji je tokom intervencije zadobio poderotine i masnice.
Sused koji je snimio video rekao je kako je policajac potpuno nepotrebno upotrebio silu. Predstavnik policije je rekao da je policajac reagovao primereno jer porodica nije poslušala njegove naredbe.

 
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 20.09.2013 11:17h

    tatkovski cist amer

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP