Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

PO KRATKOM POSTUPKU

Policajci u Dalasu pucali na mentalno obolelog čoveka!

Autor: Ekipa Alo! | 18.10.2013 - 10:17:00h | Komentara: 0

Bobi Džerald Benet (59) iz Dalasa je 14. oktobra počeo da se ponaša krajnje čudno. Izašao je na ulicu i seo na kancelarsijsku stolicu sa nožem u rukama. Njegova majka Džojs Džekson je pozvala policiju i rekla dispičeru da pošalju policajce koji su istrenirani da rade sa mentalno bolesnim osobama. Kada su policajci stigli na lice mesta izvadili su oružje i četiri puta pucali u Beneta na sred ulice. Jedan od metaka ga je pogodio u predelu abdomena.

Dalas pucnjava

Prema saopštenju policije, policajacj Voren Mičel je odmah dao izjavu da Benet nije hteo da sarađuje sa njima i da je incident ubrzo eksalirao i da su on i kolega bili primorani da pucaju.

Ipak, na video snimku koji je zabeležeila sigurnosna kamera, Benet je mirno stajao kada je primetio policajce i kada je pucano na njega. Interesantno je da su mu ruke bile pored tela kada su policajci otvorili paljbu, svedoče očevidci.

- Kada su mu policajci rekli da stane mirno, on je to i uradio - tvrde svedoci ovog incidenta koji su se nalazili na samo nekoliko metara.

- Nije se pomerio ni milimetar, samo je stajao mirno. Bobi je bio svestan i znao je šta radi zato što smo samo par minuta pre no što je izašao na ulicu pričali sa njim  - tvrdi Marija Banč čija je sigurnosna kamera i snimila celu scenu.

Prema njenom svedočenju, policajci su pokušali da ubiju Beneta. Policija u Dalasu nakon što je pregledala sporni snimak počela je istragu.

- U ranoj fazi smo istrage i kada je završimo videćemo da li je krajnja sila bila potrebna ili ne - rekli su u policiji.

Benet se trenutno nalazi na intenzivnoj nezi bolnice u Dalasu.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP