Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ZBOGOM MOZGU!

Poljaci hoće da zabrane Vinija Pua jer "izgleda kao hermafrodit"?!

Autor: Sky News | 26.11.2014 - 13:29:00h | Komentara: 0

Da mozak, odnosno zdrav razum, i politika često ne idu zajedno, znamo i sami... Ne mora niko da nam objašnjava! Ali, lepo je ponekad čuti da nismo jedini čiji političare prosto frcaju sumanutim idejama. Najnoviji primer dolazi iz Poljske, gde je grupa političara zapela da se pošto-poto zabrani čuveni crtani medvedić Vini Pu jer, kako su objasnili, izgleda kao hermafrodit!


Vini Pu | Foto: Profimedia

Kakav šok! Polugoli medved-hermafrodit pijanica i lažov šeta šumom! | Profimedia

VIni Pu bi, kako trenutno stvari stoje, mogao da bude zabranje na javnim mestima, naročito onim na kojima se irgaju deca. Ukoliko prođe zahtev, on bi za početak mogao da bude prgnan iz parkova!

Jedan od omiljenih filmskih medvedića za početak bi mogao da bude proteran iz novog parka u mestu Tušinu, pošto je njegova "seksualnost" upitna. Da, dobro ste pročitali. Seksualnost! Karaktera iz crtanog filma!

Drugi Vinijev problem je, verovali ili ne, minimalizam u oblačenju. Vini ne samo da ima problem sa seksualnošću, već se šeta polugo.

Ovi "argumenti" izazvali su oštru debatu  u Tušinu, gde je jedna žena ukazala na "nejsanoću pri utvrđivanju pola crtanog medveda". Vini Pu, naime, kao i gomila drugih likova iz crtanih filmova, nema vidljive genitalije. Što je normalnom ljudskom stvoru sasvim normalno... Ali ne i njoj!

- Kada je autor Vinija Pua napunio 60 godina, odsekao mu je testise zarđalim sečivom zbog problema sa svojim identitetom - mrtva-'ladna je izgovorila ova žena, čiji identitet nije naveden.

Drugi argument za zabranu Vinija Pua, pak, deluje kao manji mentalni problem osobe koja ga je iznela. U pitanje je to što nije potpuno obučen, od glave do pete, odnosno šape. Štaviše, ukoliko bi se Vini upristojjio i zakopčao do grla, ne bi bio problem da njegov lik krasi parkove u ovom gradu.

Ali, tu nije kraj mukama ovog crtanog lika... Kada su poljski novinari povodom ideje o Vinijevoj zabrani napravili anketu sa građanima Tušina, bilo je odgovora koji su pokazali da i među ubogim pukom ima onih čije bi se ideje savršeno uklopile u lokalnu političku scenu.

- Vini Pu je medved s niskim koeficijentom inteligencije! Nažalost, to je sasvim jasno svakome ko se interesuje za tu tematiku - kao iz topa je ispalio jedan stariji gospodin na novinarsko pitanje da li mu, i šta, smeta kod ovog medvedića. Ipak, stariji gospodin nije na tome stao:

- VIni Pu je, takođe, alkoholičar i lažov! Hoda polugo, bez gaća, i odsečeni su mu testisi!

Zvanična odluka o sudbini jednog nd najpoznatijih medvedića iz crtanih filmova još nije doneta, ali uskoro bi mogla da bude poznata.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP