Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

LJUBAV KAO LEK

Poljupcem oživela supruga koga su proglasili mrtvim!

Autor: avaz.ba | 25.04.2015 - 22:43:00h | Komentara: 1

Na Interni sektor dovezen je starac M. ( rođen 1935.) iz Glamoča, koji je doživeo srčani infarkt. S njim u pratnji, uz ostale, bila je i njegova supruga – baka Janja (nazovimo je tako), desetak godina mlađa od njega.

Doktori su uspeli da ga reanimiraju, a njegova supruga bila je stalno uz njega, ali su ga svakodnevno posećivali i sin i ćerka.

Poljubac

Poljubac | Foto: foter.com

 "Dirljivo je bilo s koliko je ljubavi od supruge i dece bio okružen starac. Sin, iako u godinama, držao ga je za ruke, pričao s njim, a kada bi odlazio stalno je plakao i pričao kako je dobar njegov otac bio ceo život, i da ne može da zamisli da će ostati bez njega", saznanja su stečena od osoblja bolnice.
A baka Janja ga je zabavljala pričom kako će ga, čim izađe iz bolnice, voditi kod njegove prve ljubavi u Sombor.
"Uvek kada bih ga naljutila – pričala je osoblju bolnice baka – govorio je kako će da ode kod neke svoje nezaboravljene ljubavi u Sombor, na šta bih se nasmejala i tako je završavala naša svađa", pričala je baka Janja.
Nakon nekoliko dana u bolnici, starcu je ponovo pozlilo i doktori su pomislili da se neće probuditi, da je s njim gotovo, pa su s hodnika zvali baka Janju da se "oprosti" s dedom.
"Zar ćeš me ostaviti, dragi moj, a da se nismo ni pozdravili…oj, jadna ti sam…oj…", počela je odmah s vrata da plače i da kuka baka.
Prišla je postelji na kojoj je ležao deda i počela da ga ljubi, dugo! Tako dugo dok nije otvorio oči i ustao s postelje! A baka je počela da se smeje i viče: "Živ je"
Kada su doktori i medicinske sestre ušli u sobu, nisu mogli da veruju sopstenim očima: starac je bio na nogama, a baka presrećna.
Deda, naravno, nije ozdravio, ali je od bakinog poljupca "ustao iz mrtvih", na zaprepašćenje medicinskog osoblja.
Dedu su prevezli u bolnicu u Mostar na dalje lečenje, gde se i sada nalazi, a među livanjskim doktorima sada kruži nova šala: "Ako mislite da starcima ne možete više da pomognete, da ste ih otpisali, poslednja im je nada čudotvorni poljubac bake iz Glamoča, zovite je".
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 02.05.2015 17:49h

    lepa prica

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP