Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

LOŠI U KREVETU, A DOBRI U SVOM POSLU

Popis na kojem niko ne želi da bude: Ovo su najgori ljubavnici u istoriji!

Autor: E.A. | 26.05.2014 - 13:45:00h | Komentara: 4

Mnoge poznate istorijske ličnosti bili su loši ljubavnici.

Ovako barem tvrdi portal o seksu "Nerve", koji je odlučio da sastavi popis najgorih ljubavnika u istoriji. Baveći se svojim poslom ovi  muškarci su ostavili neizbrisiv trag u istoriji, ali zato privatno nisu uspevali da impresioniraju žene. Ovaj  popis je rezultat citata, tračeva i istorijskih činjenica.

Žan Pol Sartr
Bio je prava zvezda sredinom 20. veka, a nije bio preterani ljubitelj monogamije pa je otprilike pola Francuske dobilo priliku da iskusi ljubavničke čari ovog slavnog pisca i filozofa.

Žan Pol Sartr

Žan Pol Sartr | Foto: Wikipedia

Sartr je upotrebljavao svoj intelekt za osvajanje žena, a sam sebe smatrao je "akademskim Don Žuanom". Uprkos svemu tome, kružile su glasine da je bio grozan ljubavnik te da su mu ustvari bili draži kroasani od seksa.

Vilijam Batler Jejts
Irski pesnik patio je od impotencije. Ipak, kada je imao 68 godina navodno je prošao kroz hirurški zahvat koji mu je pomogao.

Vilijam Batler Jejts

Vilijam Batler Jejts | Foto: Wikipedia

Tvrdio je da je operacija bila potpuno uspešna pa se upustio u nekoliko afera kako bi nadoknadio izgubljeno vreme.

Franc Kafka
Iako mu seks za jednu noć nije bio nimalo stran, Kafka je navodno prezirao seks. Smatrao ga je prljavim, imao je problema sa samopouzdanjem i grozno mišljenje o svom telu, zbog čega nije dozvoljavao da ga vide golog, iako je često posećivao javne kuće u kojima se odigravao grupni seks.

Franc Kafka

Franc Kafka | Foto: Wikipedia

Luj XVI
Za kralja Luja XVI širile su se glasine da je imao neki oblik seksualne disfunkcije, budući da nije uspeo da konzumira svoj brak s Marijom Antoanetom čak sedam godina. Pričalo se svašta, od toga da ima fimozu i da je impotentan, do toga da mu je penis jednostavno prevelik. Većina istoričara veruje da je bio samo seksualno neiskusan: rešenje je bio Marijin brat Josip II. koji je Luju ponudio poneki seksualni savet te je brak napokon konzumiran. Niko ne zna šta mu je rekao.
Elvis Prisli
Legendarni Elvis našao se na tapeti glumice Natali Vud koja je Elvisovom prijatelju Bajronu Rafaelu jednostavno rekla da Kralj "nije znao je*ati". Doduše, o Elvisu su kružile mnoge priče: od toga da je bio impotentan, toga da je uživao isključivo u voajerizmu do toga da je naprosto obožavao seks.

Sigmund Frojd

Sigmund Frojd | Foto: Wikipedia

Sigmund Frojd

Otac psihoanalize pričao je puno o svojoj majci. "To i njegova zavisnost od kokaina i borba sa zavisnošću od masturbacije dovele su ga na ovaj popis. Problemi s majkom i k*ta na kokainu nikad nisu dobar recept za zdrav seksualni život", piše Nerve.
Hju Hefner
Svi znamo na čemu je Hefner izgradio imidž, ali u nekoliko navrata pojavile su se priče da je to čista fasada. Sadašnja supruga Kristal Heris tvrdila je da je jedan jedini put kad su se ona i Hef seksali on erekciju uspeo da održi "ono, tipa dve sekunde".

Kristal i Hju Hefner

Kristal i Hju Hefner

Još jedna bivša, Kendra Vilkinson, kazala je da je bio čovek od jednog minuta, a Izabela Džejms da bi samo ležao poput "mrtve ribe".
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 26.05.2014 16:16h

    ovaj matori hju zna za sta zivi

  • VITEZ Vreme: 26.05.2014 17:06h

    Gde je tu naš Mrka i Ana.

  • Васке Vreme: 26.05.2014 17:16h

    А Рон Џереми и Питер Норт. Њих сте заборавили да ставите на листу...

  • Antonija Vreme: 27.05.2014 00:22h

    Za Elvisa Prislija je tacno. Nije voleo sex,u kuci su mu zivele male devojcice od 13 godina koje je voleo samo da gleda kako se valjaju po krevetu. Neki su ga optuzili da je bio pedofil , al je dokazano da nije imao nikakav odnos . Njegova zena Prisila je priznala da su samo 1 imali sex i tad je i zaceta Lisa Marie. Inace,njegov menadzer Colonel je radio marketing za njega,pa mu je namestao fake-veze sa poznatim glumicama,pa bi pozvao paparazze da ih uslikaju i kao da ispadne da su u vezi. Jedna od njih je i pomenuta Natalie Wood,koja je rekla da ju je samo uveo u sobu(da bi to videli njegovi drugari i novinari) i da je tamo samo sedela sat vremena,da su pricali i onda je izasla. Imao je averziju prema sexu(a glumio sex zvezdu,po nagovoru menadzera.Zato je i unistio sebe,jer je ziveo lazni zivot).

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP