Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

NEKOM JE ŽIVOT MAJKA...

Popularna plavuša sa Jutjuba postala milionerka! (VIDEO)

Autor: S.S. | 15.04.2013 - 13:29:00h | Komentara: 1

Džena Mori (25) za sebe može reći da je jedna od retkih srećnica koja je, ni kriva, ni dužna, postala bogata. Ova devojka je, zahvaljujući jednom Jutjub videu, zaradila ogromnu svotu novca.

dd

Džena Muri | Foto: Screenshot "Youtube"

Džena je jednom prilikom na Jutjub kanalu objavila urnebesno smešan video pod imenom “How to trick people into thinking you're good looking” (Kako da obmanete ljude da ste atraktivni), koji je okačila 2010. godine.

Dve godine kasnije objavila je video, “Drunk make up tutorial” (Pijani tutorijal o šminkanju) u kojem daje savete kako se našminkati u potpuno pijanom stanju. Upravo taj video doneo joj je bogatstvo. Njega je pogledalo više od četiri miliona ljudi i time je Džena Marbles, kako glasi njen nadimak na internetu, postala jedna od najvećih zvezda Jutjuba.

Nakon tako velikog uspeha prvog videa, Džena je počela da snima sarkastične video klipove koji su joj iz dana u dan donosili brojne klikove, kako na Jutjubu, tako i na Fejsbuku. Danas, Morijeva živi u 1,1 miliona dolara vrednoj kući u Santa Monici.

Njeni snimci prikupili su više od milijardu pregleda, a na Fejsbuku i Tviteru ima više fanova od nekih najvećih holivudskih zvezda. Koliko je slavna govori i činjenica da je, nakon prvog videa, morala da zaposli asistenta kako bi odgovarao na gomilu mejlova koje je primala od svojih obožavatelja.
Osim toga odradila je i nekoliko intervjua, među kojima i onaj za “New York Times”, gde je priznala da zarađuje više novca nego što je ikad trebala.
Iako nije poznato koliko ova devojka tačno zarađuje, stručnjaci procenjuju da je Morijeva u 2012. godini zaradila skoro 350 hiljada dolara.
 
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 16.04.2013 02:03h

    koga oce oce...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP