Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ZLO I NAOPAKO

Poruka nastavnika učeniku koji se ubio: Drago mi je, bio si bezobrazno derište!

Autor: Blic | 26.03.2014 - 21:30:00h | Komentara: 0

Bio si ćudljivo derište koje nikog nije poštovalo, dobro je što te nema, od mene nećeš dobiti sažaljenje." Ovo su reči koje je na svom Fejsbuk profilu napisao nastavnik iz Australije dan pošto je jedan od njegovih učenika (16) izvršio samoubistvo.

profesor

Sajmon Koks | Foto: facebook

Nastavnik Sajmon Koks je u poruci koja je naišla na veliko neodobravanje napisao sledeće:

"Maltretirao si mlađe i slabije od sebe, gledao sam te kako zastrašuješ, gaziš i tučeš mlađu decu (nikad nikog svoje veličine). Dobrim đacima koji su želeli da uče i nastavnicima koji su hteli da rade svoj posao napravio si pakao od života. Bio si ćudljivo, bezobrazno derište, u školi i van nje, a roditelji i mekani autoriteti su stalno davali opravdanja za tvoje ponašanje. Dobro je što te više nema, moje sažaljenje nećeš dobiti. Ništa posebno, odoh sad da perem kosu."
Reakcije na ovaj komentar bile su, očekivano, izuzetno burne. Piter Briten, ujak dečaka koji se ubio, kaže da je porodica bila šokirana ovim postupkom.
- Nije pravedno to što je napisao. Njih dvojica se verovatno nisu slagali, jer svaka tvrdnja da je on bio loš ne može biti tačna. Bio je dobro dete, dobar đak, voljen, nikoga nije maltretirao. Voleo je da provodi vreme kod kuće, a brat i sestra, koji rade u policiji, bili su mu najveći uzor - ispričao je skrhani Briten.

profesor

Foto: facebook

Nastavnikov Koks razbesneo je i roditelje dece koja su učila sa dečakom, pa su zbog ovoga odmah kontaktirali upravu u školi. Koks je suspendovan, a o njegovom statusu tek treba da se donese odluka.
U međuvremenu je na Fejsbuk stranicu preminulog dečaka stigao veliki broj poruka saučešća i ljubavi, što oni koje je ostavio iza sebe smatraju još jednim dokazom da nastavnik nije bio u pravu.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP