Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

BOLESNO

Postavio ćerki skrivene kamere u sobu, kako bi je snimao nagu!

Autor: Blic | 15.04.2014 - 15:36:00h | Komentara: 0

Mihaela Šmit (18) je imala samo 15 godina kada je saznala da su u njenoj sobi postavljene tajne kamere. Policijska istraga je pokazala da je uređaje postavio njen otac kako bi je snimao nagu. Proveo je godinu dana u zatvoru, a ova devojka je uspela da mu oprosti.

Otac Mihaele Šmit napravio je nekoliko snimaka svoje nage ćerke i sav materijal je čuvao na svom kompjuteru. Ova uspešna sportiskinja i navijačica, tajne kamere je otkrila zahvaljujući crvenom svetlu koje je primetila iza sportskih trofeja u spavaćoj sobi. Njena majka prijavila je slučaj policiji.

mihaela

Mihaela Šmit: foto Fejsbuk

- Otac je trebalo da me zaštiti od svega lošeg na ovom svetu. Stavio je kameru u mojoj sobi i koristio je kako bi me mesecima snimao. To je nešto najteže što mi se dogodilo u životu - rekla je ona.
Mihaela je mesecima odlazila na terapiju i imala velikih problema da se vrati normalnom životu. Istraga je otkrila počinioca, ali i pokazala da otac ove devojke boluje od pronografske zavisnosti. Iako je žrtva očeve bolesti, Mihaela je supela da u svemu nađe nešto pozitivno.
- Moj otac je morao da padne na dno kako bi kako bi promenio svoj život. To što je u zatvoru proveo godinu dana spasilo mu je život - dodala je ona.
Njeno razumevanje za očeve neopravdane postupke je ogromno.
- Porodica mora da ostane na okupu. Brakove nije lako održati, supružnici treba da budu jedni uz druge. Obećali su to Bogu. Uvek mogu da odu na savetovanje i da poprave stvari - istakla je Mihaela.
Njena majka je zbog ove njene molbe ostala u fomalnom braku sa suprugom. Često se sreću jer odlaze u istu crkvu. Hrabra Mihaela sada želi da pomogne osobama koje su imale slična loša iskustva u porodici.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP