Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

INSTRUKCIJE IZ NOĆNE MORE

Profesor devojčicama umesto matematike pokazivao svoj polni organ!

Autor: Jutarnji.hr | 30.03.2014 - 09:50:00h | Komentara: 1

Policija je utvrdila da je profesor 23 puta počinio nedelo, a na sudskom saslušanju je sve priznao.

Silovanje

Ilustracija | Foto: Masanori Jošida

Instrukcije iz matematike za decu ponekad znaju da predstavljaju traumu, no traumatična iskustva koja će sa svojih instrukcija zapamtiti tri devojčice s područja Zagreba po svemu sudeći mogla bi im biti urezana u pamćenje za čitav život.
Naime, tri devojčice, jedna tinejdžerka od 17-godina, ali i dve 12-godišnjakinje, prijavile su pre nekog vremena svojim roditeljima kako se njihov profesor iz matematike, u čiji su stan na Ferenčici odlazile na instrukcije, ponaša jako napasno.

Roditelji šokirani
Šezdesetjednogodišnji B.P., inače profesor matematike koji je radio u jednoj zagrebačkoj srednjoj školi, a već je duže vreme nezaposlen, svojim bi učenicaima na instrukcijama zadao zadatke iz matematike, međutim tada bi se odmaknuo od stola i dok bi devojčica rešavala zadatke, izvadio bi penis i počeo bi da masturbira. Takođe, više puta je s njima vodio razgovor na temu seksa, a jednoj od njih je na mobilnom telefonu pokazivao svoje intimne fotografije.
Sve to trajalo je od 2011. godine pa sve do hapšenja profesora matematike, a devojčice navodno profesora nisu ranije prijavile roditeljima jer su im njegove instrukcije iz matematike pomogle da doista poprave ocene u školi.
No kada je jedna od njih odlučila sve reći roditeljima, oni su ostali šokirani.
Roditelji te devojčice ubrzo su sve prijavili policiji, a otkriveno je da njihova ćerka nije jedina žrtva profesora, već je sve to isto radio i s još dve druge učenice. Ubrzo nakon prijave policija je uhitila B.P. pa je urađeno kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile razmere njegovog nastranog ponašanja.

Tri godine zlostavljanja
Između ostalog, uz pomoć roditelja napravili su rekonstrukciju vremenskog razdoblja u kojima je trima devojčicama držao instrukcije te koliko je satova u tome razdoblju održao, a sve kako bi se videlo koliko je kaznenih dela B. P. zapravo počinio.
Utvrđeno je da je nad dvema 12-godišnjakinjama to napravio ukupno 23 puta u nekoliko godina. Policija je stoga protiv njega podniela kaznenu prijavu zbog ukupno 23 dela zadovoljenja pohote pred detetom mlađim od 15 godina.
Za svako ovakvo pojedinačno delo propisana je kazna do jedne godine zatvora.
No osim toga prijavljen je i zbog upoznavanja dece s pornografskim sadržajem jer je jednoj od djevojčica na mobilnom pokazivao "selfi" bez odeće, takođe dok je ona boravila kod njega na instrukcijama.

"Selfi" bez odeće
Za takvo kazeno delo propisana je zatvorska kazna do tri godine.
Na saslušanju pred Opštinskim državnim tužilaštvom nastrani profesor je priznao sve što mu se stavlja na teret, ali za njega je u petak na zagrebačkom Županijskom sudu zatražen pritvor zbog opasnosti da bi mogao da ponovi delo. Istražni sudija mu je pritvor odredila tako da je B. P. završio u Remetincu.
 
Poslednji komentari
  • Sta te briga... Vreme: 30.03.2014 19:52h

    A sta su one cekale da to prijave musmule????

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP