Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

NEOBIČNA PRIČA O PARU IZ OKLAHOME

Promenili pol, pa se zavoleli!

Autor: Ekipa Alo! | 24.07.2013 - 07:02:00h | Komentara: 1

Život zaista piše romane! Tinejdžeri Arin Andrews (17) i Keti Hil (19) izgledaju kao bilo koji drugi mladi par.

Međutim, oni to svakako nisu. Teško je poverovati, ali pre samo dve godine Arin je bio devojka i zvao se Emerald, a Keti je bila dečak i zvala se Luk. Ovaj neobičan par iz Tulse (Oklahoma) prošao je hirurški zahvat i promenio pol kako bi mogao da nastavi normalno sa svojim životom.

 
Keti je promenila pol zahvaljujući donaciji od 35.000 dolara, koju je dobila od anonimnog dobrotvora, a nakon što je pročitao njen apel u lokalnoj štampi. Potom se operisao Arin, koji je hirurškim putem odstranio ženske grudi i sada ponosno pokazuje svoje muško telo. On ide u lokalnu teretanu već godinu dana kako bi nabacio mišiće. Posle operacije u Klivlendu on ponosno šeta u toplesu.

“Sada mogu slobodno da plivam bez majice. Mogu da se šetam unaokolo i da budem sasvim običan momak. Mrzeo sam svoje grudi. Osećao sam ih kao strano telo koje mi ne pripada. Konačno sam zadovoljan svojim izgledom. Sada svi misle da sam ja mršavi momak koji pokušava da nabaci mišiće u teretani”, rekao je Arin i istakao:
“Porodica mi je zaista bila najveća podrška. Iznenadili su me kada su me podržali da odem na operaciju. Srećan sam što imam nih i Keti pored sebe”.
Keti i Arin su se upoznali pre dve godine na sastancima grupe za podršku tinejdžerima koji su promenili pol.

“Arin je za mene uvek bio Arin. U njemu sam uvek videla muškarca. On je sada posle operacije daleko samouvereniji i opušteniji. Ponašamo se kao drugi parovi. Idemo na kupanje i uživamo. I sama sam prošla to što je prošao Arin i ja ga razumem bolje od svih. On će uskoro u potpunosti izvršiti promenu pola i operisaće genitalije. To može da bude komplikovano, ali ja ću ga podržati”, rekla je Keti.

Poslednji komentari
  • Danica Rankovic Vreme: 31.07.2013 16:36h

    Keti je promenila pol zahvaljujući dobrotvora, a nakon što je pročitao njen apel u lokalnoj štampi. Moze li da se napravi apel u novinama i za moju unuku koja ima isti problem ?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP