Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

BOLESNO!

Prostitutka imala seks pored leša i pravila "selfije"!

Autor: S.S. | 24.06.2014 - 12:29:00h | Komentara: 1

Kirsti Edmondson (23), prostitutka iz Mančestera, osumnjičena je za ubistvo bivšeg učitelja Keneta Čepmena (48). Pored njegovog leša je čak pravila “selfije”.

Kirsti Edmonds

Kirsti Edmondson | Foto: facebook

Uz Kirsti, heroinsku zavisnicu, se za ubistvo sumnjiči i Kristofer Sojers (35) s kojim je imala seks pored leša Čepmena u njegovom krevetu i to beležila fotografisanjem i snimanjem klipova. Pored beživotnog tela živeli su oko dve nedelje.
Na sudu u Mančesteru je rečeno da je Sojers ubrizgao smrtonosnu dozu heroina bivšem učitelju, koji je bio Kirstin klijent, a zatim mu je uzeo novac kako bi kupio još droge.
Tokom suđenja, navodilo se da su se Edmondsonova i Sojers ponašali kao “lešinari oko leša”, ukravši Čepmenov televizor, kompjuter i opustošivši njegov bankovni račun. Čak su i poslali sms poruku žrtvinoj sestri, pretvarajući se da šalje Čepmen, pitajući je da li ima 75 funti na zajam.
Policija je 12. januara došla nakon nekoliko poziva i našli su leš kojem je bila ubrizgana smrtonosna doza heroina.
Sojers je 17 meseci pre Čepmena ubio jednog računovođu, takođe drogom. Nakon poslednjeg ubistva napravio je “selfi” fotke i pokazao ih prijatelju rekavši: “Pogledaj ovo. Pokazaću ti fotku leša. Sada sam serijski ubica”.
Sojers je osuđen na doživotnu robiju.
Kirsti tvrdi da joj je Sojers bio makro i da ona nije “hladni, bezosećajni ubica”.
“Znam da ne izgleda tako na fotografijama, ali ja sam se njega plašila. On je jednostavno ubio nekog preda mnom i rekao mi da oboje idemo u zatvor na duže vreme zbog ubistva ako ne budem uz nejga. Verovala sam u to. Mislila sam da je sposoban da to uradi ponovo. Radila sam neke stvari pre Kenove smrti, kojih se jako stidim, ali nisam okrutni ubiva koji pravi trofejske fotke – nisam takva osoba”, rekla je Kirsti.
“Nisam mogla da je*eno kontrolišem svoje lice, pokušavala sam da se ponašam normalno”, rekla je objasnivši da je bila drogirana i da se ne seća da je pravila izopačene fotografije.
Prostitutka tvrdi da je Sojers našao neke isečke iz novina u Čepmenovom stanu u kojima piše da je bivši učitelj seksualno zlostavljao decu, za šta je i bio u zatvoru dve i po godine, a to ga je razbesnelo i zbog toga je vikao da je Čepmen pedofil i da će ga ubiti, a da ga je zatim ubio heroinom. Ona tvrdi da je pokušala da zaustavi Sojersa ali da ju je on šutnuo u glavu.
Međutim, tužioci kažu da je motiv njihovog ubistva učiteljev novac (31.000 dolara), od prodaje njegove kuće, kojeg su hteli da se dočepaju.
Edmondsonova priznaje da je ukrala Čepmenov novac i imovinu, ali kaže da nije imala razloga da ga ubije jer ju je on već obasipao poklonima i kešom.

“Ja sam lopov, prostitutka i narkomanka, ali ne idem okolo da bih ubijala ljude. Ja nisam ubica. Nije tako što izgleda”, branila se Kirsti na sudu u četvrtak. Njoj još uvek nije izrečena presuda.
 
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 26.06.2014 00:51h

    bolestija

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP