Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

PRAVI GANGSTER

Pucala po Meku jer joj nisu stavili slaninu na sendvič (VIDEO)

Autor: Ekipa Alo! | 11.02.2014 - 16:27:00h | Komentara: 1

Šeneka Monik Tores pucala je kroz prozor svog automobila u prozor drajv in-a u MekDonaldsu, jer je drugi put za jedno veče dobila pogrešnu porudžbinu

Šeneke Monik Tores

Šeneka Monik Tores (29) iz Grand Repidsa u Mičigenu, SAD, u ponedeljak je pucala na osoblje MekDonaldsa zato što su zaboravili da stave slaninu u njenu porudžbinu. U incidentu nije bilo povređenih.
Toresova se u pratnji još jedne ženske osobe stala na drajv in MekDonaldsa i naručila svoj obrok, ali je dobila pogrešnu porudžbinu. Zaposleni su se izvinili za grešku i rekli da će prilikom njene sledeće posete obrok biti besplatan.
Da bi proverila istinitost ovog obećanja, nešto kasnije u toku noći vratila se opet u isti restoran, u dobrom raspoloženju. Čak je i flertovala sa zaposlenim koji je radio na prvom prozoru drajv in-a, ostavivši mu na cedulji i svoj broj telefona.

Mekdonalds

Međutim, kada su se drugarice odvezle do sledećeg prozora da preuzmu porudžbinu, Toresovu je obuzeo bes jer je opet došlo do greške. U afektu je izvadila pištolj i uperila ga ka zaposlenom. Metak koji je ispalila je prošao kroz prozor automobila, a zatim i kroz prozor MekDonaldsa.
Zaposleni nisu odmah shvatili šta se desilo. Mislili su da je eksplodirao aparat za kafu. Policija je brzo stigla na mesto incidenta, a u trag napadaču je ušla zahvaljujući broju telefona koji je ostavila prilikom porudžbine.
Toresova je uhapšena kod svoje kuće i trenutno čeka presudu povodom optužbe za nelegalno nošenje i uputrebu vatrenog oružja, uz izrečenu kauciju na 36.000 evra.
Poslednji komentari
  • hmmm Vreme: 11.02.2014 18:01h

    Dakle, u Americi je dobila novcanu kaznu od 36.000 Evra?! Ma daaaj...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP