Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

UZNEMIRUJUĆ SADRŽAJ

Pun užas rata: Strašan trenutak u kome ukrajinski vojnik gine pred prijateljima (VIDEO)

Autor: A. O. / Tanjug | 03.06.2014 - 09:34:00h | Komentara: 1

Ukrajinski pobunjenik sedeo je u zaklonu sa prijateljima i na momenat je delovalo da će ih okolno puškaranje u gradu Lugansk zaobići. Odjednom, u sred razgovora sa saborcima, metak je vojnika pogodio pravo u glavu. Upozoravamo čitaoce da je snimak uznemirujuć.

Ukrajinska vojska nastavila je jutros da gađa Slavjansk na istoku zemlje, a nad gradom su uočeni i ukrajinski borbeni avioni, izjavio je za agenciju Itar-Tas predstavnik tamošnjih proruskih snaga.

"Narodni gradonačelnik" Slavjanska Vjaćeslav Ponomarjov je izneo da je u jutrošnjim napadima na taj grad poginuo jedan civil, a udari ukrajinske vojske su najviše usmereni na centar grada, kao i na selo Semenjovka, preneo je Interfaks.

Pored Slavjanska, borbe su se tokom noći odvijale i desetak kilometara dalje, u Kramatorsku, posebno na lokalnom aerodromu.

Prema najnovijim izveštajima, trojica pripadnika proruskih snaga su poginula u selu Jasnohirka, u predgradju Kramatorska, pošto je ukrajinska vojska granatom pogodila automobil u kojem su se oni nalazili, navodi Itar-Tas.

Android korisnici video mogu pogledati ovde.

Poslednji komentari
  • Dejan Vreme: 08.06.2014 04:54h

    Pa sta je mislio da je dosao na izlet ??? Ukrainska vojska, ako se tako moze i nazvati uopste jer vrvi od amercikih placenika i fasista desnog sektora, ubija civile po Donjecku . Dokaza mnogo, neznam zasto se u Srbiji cuti o otme. Samo zadju a ulice i pocnu da pucaju po civilima. Neverujem da cete objaviti ali mi lakse kad znam barem da sam pokusao koliko toliko da malo istine izadje na videlo.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP