Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

STRAŠNO!

Radioaktivna majka!

Autor: Ekipa Alo! | 29.05.2013 - 07:02:00h | Komentara: 3

Britanka Ema Dej (27) ne sme da priđe svojoj deci jer je - radioaktivna! Ova majka troje mališana ne može da zagrli svoju decu, da ih pomiluje ili boravi u njihovoj neposrednoj blizini, pošto je postala radioaktivna zbog lečenja raka tiroidne žlezde, prenosi „Dejli mejl”.

Zrači na  jedan metar  udaljenosti:  Ema Dej

Zrači na jedan metar udaljenosti: Ema Dej

Ema kod kuće svojoj deci sme da priđe najbliže na jedan metar, a izolovana je i u bolnici, gde ima posebnu sobu kada ide na preglede i terapije.

Radioaktivnost se pojavila kao reakcija na velike doze joda, koji je primala u okviru terapije. Iako su lekari želeli da je smeste u bolnicu, ona je to odbila ne bi li što više vremena provela sa svojim mališanima, kojima ipak ne prilazi isuviše blizu zbog opasnosti od zračenja.

Ne sme da priđe  bliznakinjama

Ne sme da priđe bliznakinjama


- Psiholog je objasnio najstarijoj ćerki, ali blizancima ništa nije jasno, pošto su suviše mali da bi shvatili - tužno je konstatovala ova nesrećna majka, koja nije smela ni da doji svoju decu.
Poslednji komentari
  • selena Vreme: 29.05.2013 09:39h

    Zasto pravite senzaciju od uobicajnog postoperativnog postupka pri kom se odstranjuje stitna zlezda. To sam prosla i ja i mnogi drugi. Posle te tri nedelje se vracas normalnom zivotu a u bolnici ti kazu da poneses staru pidzamu zato sto se posle baca.

  • Nemanja Vreme: 29.05.2013 16:43h

    a sto lupas gluposti??? mozda je ona imala malo tezi slucaj od tebe???? O tome ne razmisljas??? Koliko glupih i ogranicenih ljudi ima na ovom svetu pa to je neverovatno!

  • caca Vreme: 03.06.2013 11:56h

    ja sam trenutno radioaktivna, operisala sam tezak oblik stitne zlezde.. popila sam radioaktivni jod u cetvrtak, danas je ponedeljak i jos 4 dana ne smijem da prilazim mojoj cerkici od 14 meseci... bitno je dam sam izlecena i ovo sve prodj i zivot se nastavlja dalje... tako da ne lupaju pojedinci i ne pretjeruju

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP