Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ZLOSTAVLJANJE U MEKDONALDSU

Radnicu restorana naterali
prvo da se skine, a zatim
je zlostavljali! (FOTO+VIDEO)

Autor: B.Ć. | 25.03.2013 - 15:43:00h | Komentara: 1

Radnica Mekdonaldsa koju je šefica naterala da se skine gola a zatim je zlostavljala postala je glavna junakinja američkog filma pod nazivom "Pokornost".

snimak zlostavljanja

Snimak zlostavljanja | Foto: Screenshot "Youtube"

Nakon 4 meseca rada u  Mekdonaldsovom restoranu u Kentakiju 2004 godine, 18-godišnja Luiz Ogborn lažno je optužena za krađu torbice.

Dona Samers njena šefica primila je telefonski poziv muškarca koji se predstavio kao policajac, da bi potom sledeći uputstva prevaranta, izložila svoju radnicu psihičkom i fizičkom maltretiranju koje je trajalo 3 sata.

Samers je pozvala Ogborn u kancelariju, a zatim joj je uzela ključeve automobila i mobilni, i zaključala je. Nakon toga joj je "policajac Skot" naredio da se skine gola, kako bi joj mogli uzeti odeću koja će navodno poslužiti kao dokazni materijal. Međutim tu nije bio kraj, sledeći uputstva "policajca", šefica Samers dovela je svog 42-godišnjeg verenika Valtera Niksa, koji je "kradljivicu" kaznio tako što joj je naredio da mu sedne u krilo. Udarao ju je po zadnjici i na kraju je naterao da ga seksualno zadovolji, piše Daily Mail.

Zlostavljanje u kancelariji šefice video je jedan od zaposlenih, koji je insistirao da se o svemu obaveste glavni šefovi Mekdonald'sa pod kojim je bio restoran u Kentakiju i tada su otkrili da je reč o prevari.
Slučaj je završio na sudu – Luiz Ogborn tužila je MekDonald's i dobila 700.000 funti odštete. Šefica se pravdala da je lažni policajac zvučao vrlo uverljivo i da je posumnjala da je reč o prevari tek kad je na sigurnosnoj kameri videla šta radi njen verenik.

Ogborn je odmah molila da joj oprosti, pa je otkazala venčanje, a Niks
je na kraju osuđen na pet godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja, dok je Samers dobila godinu dana uslovno.

David Stjuart lažni policajac, optužen je 2006. godine za niz sličnih prevara, ali je ubrzo zbog nedostatka dokaza pušten na slobodu. Navodno je na isti način nasamario više šefova restorana s brzom hranom širom Amerike.

Poslednji komentari
  • anaksimaneta Vreme: 25.03.2013 18:24h

    Nameštaljka za tv. Kako je moguće da zumiraju kameru i snimak , a da niko ništa ne reaguje. Kao da zaposleni ne znaju da imaj kamere.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP