Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

MALI HULKOVI

Rođeni zeleni štenci (VIDEO)

Autor: A.O. | 13.06.2014 - 12:38:00h | Komentara: 1

- Mislila sam da su se nekako isprljali i pokušala sam da ih očistim, ali ta boja nije mogla da se skine i onda sam shvatila da je to boja njihovog krzna - kaže Aido Valjelado Molina (27) koja sa ocem drži uzgajivačnicu lovačkih pasa.

MALI HULKOVI

Vlasnici jedne uzgajivačnice pasa u Španiji bili su iznenađeni kada su se rodila dva šteneta zelene boje, prenosi Telgraf.
Aido Valjelado Molina (27) koja zajedno sa ocem drži uzgajivačnicu lovačkih pasa, nije mogla da veruje kada je u leglu videla dva šteneta veoma neobične boje.
Njih dvoje su po rođenju bili najmanji i najslabiji od ostatka legla. Nažalost, ženkica je ubrzo uginula. Drugo zeleno štene je živo, ali i je i dalje znatno manje od svojih braća i sestara.
  • MALI HULKOVI | Foto:
  • MALI HULKOVI | Foto:
  • MALI HULKOVI | Foto:
- Mislila sam da su se nekako isprljali i pokušala sam da ih očistim, ali ta boja nije mogla da se skine i onda sam shvatila da je to boja njihovog krzna – kaže Aido.
Njen otac Manuel (52) je zelene kučiće nazvao malim Hulkovima po liku iz stripa i filmova i našalio se da ih ne treba ljutiti.
Muško štene je polako počelo da gubi zelenu boju. Veterinar Danijel Valverde istražuje uzrok smrti male ženke i uzrok pojave neobične boje krzna.
- Nema sličnih poznatih zabeleženih u španskoj naučnoj literaturi. Trenutno sprovodim virološke i bakteriološke testove kako bih pronašao odgovor na ovu misteriju – istakao je Valverde.
Međutim, ovo nije prvi slučaj u svetu. Pre dve godine je u Lankaširu u Engleskoj rođeno zeleno štene labradora. Tada je utvrđeno da je uzrok zelene boje u krznu bila supstanca biliverdin.
Pogledajte video:

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 14.06.2014 01:18h

    ekoloski

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP