Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

MANIJAK IZ SPLITA NA FEJSU

Roko: Ma, kakav šarm... i šamar
je dovoljan da je oborim s nogu!

Autor: M. G. | 21.11.2012 - 10:37:00h | Komentara: 10

Stanje brutalno silovane studentkinje iz Splita je stabilno, ali još se ne zna kad će biti puštena iz bolnice. Pošto su joj lekari jedva spasili život operacijom od čak pet sati, njen oporavak trajaće dugo. Devojci nisu oštećeni jajnici i maternica i lekari se nadaju da će jednog dana moći da ima decu.

Roko

Manijak koji je brutalno silovao koleginicu: Roko Š.

Osumnjičeni za silovanje Roko Š, inače uzorni student Ekonomskog fakulteta u Splitu, trenutno je iza rešetaka. Kad svi svedoci budu ispitani, izaći će iz pritvora i braniti se sa slobode. Osumnjičen je za silovanje sa veome teškim povredama. Ako dođe do suđenja i sud ga proglasi krivim, u zatvoru bi mogao provesti od tri do petnaest godina.

Sa studentkinjom za čije je silovanje osumnjičen pripremao se za ispite. Navodno nisu bili u vezi.
Međutim, jedan od poslednjih Rokovih statusa na njegovoj Fejsbuk stranici glasio je: ''Ma kakav šarm, i šamar je bio dovoljan da je oborim s nogu''.

Policija traži mikser

Policija još istražuje šta se tačno dogodilo za vreme žurke u petak u Podstrani, odnosno čime je osumnjičeni devojci naneo takve ozlede vagine i unutrašnjih organa od kojih je devojka zamalo iskrvarila.

- Policija je podnela kaznenu prijavu, ali istraga još nije završena. Trenutno tražimo predmet kojim je izvršeno kazneno delo - kažu u splitskoj policiji. Prema pretpostavkama lekara, devojka je silovana štapnim mikserom ili nekim sličnim predmetom!

Roko

Roko na Fejsu:''Ma kakav šarm, i šamar je bio dovoljan da je oborim s nogu''

Slavili oslobađanje Gotovine i Markača!
Mladi Splićani su u petak slavili oslobađajuću presudu hrvatskim generalima. Roko i njegova koleginica s fakulteta su poslednji stigli na žurku i već su bili u pripitom stanju. Zajedno s još četiri mladića i tri devojke popili su tri flaše viskija i flašu medice. Pušila se i marihuana. Svima se navodno u jednom trenutku od te količine alkohola i marihuane pomutio um, skinuli su se goli i počeli da plešu u dnevnoj sobi. Neke osobe bliske ekipi s žurke kažu da su Roko i njegova koleginica u jednom momentu pred svima počeli da se maze. Kad su ostali shvatili da bi među njima moglo doći do seksualnog odnosa, izašli su iz dnevnog boravka i ostavili ih same. Šta se tamo tada događalo, očito zna samo Roko.
 

Poslednji komentari
  • VladimirR. Vreme: 21.11.2012 11:09h

    Eto. Prošla je kao Istina u Hagu. Želim obema oporavak i mogućnost reprodukcije.

  • Tix Vreme: 21.11.2012 14:03h

    ...a kako bi drugacije Hrvati proslavljali "pustanje" na slobodu " Hrvatskih generala" nego u generalskom duhu zvanom nasilje nad slabijim!

  • Јованка Vreme: 21.11.2012 15:03h

    Мора да је била Српкиња.

  • miki Vreme: 21.11.2012 16:09h

    nasledna osobina iy domovinskog rata kolko ih je tako a i gore proslo

  • sasa stankovic Vreme: 21.11.2012 16:27h

    Proslavljali su oslobađanje Gotovine i Markača pa su u tu čast devojci pocepali utrobu. Tako nešto može izmisliti samo bolestan mozak. Godinama sam dolazio u Split i upoznao mnoge devojke, veoma retko bi od neke čuo da nije dobila batine od svoga momka ili nešto slično tome. Dali je podneblje ili nešto drugo, mnoge su splićanke doživele u tom gradu svoju propast. Retko je koja splićanka udata za splićana, obično su na tapetu stanovnici Zadra ili Zagreba. Ovo je jeoš jedna potvrda da moraju kolektivno kod neuropsihijatra !

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP