Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

GENIJALCI

Sedam najglupljih
veridbi ikada!

Autor: M.G. | 21.10.2012 - 12:58:00h | Komentara: 0

Ljubav tera ljude na neverovatne stvari. Priča koju bi mogli da prepričavate sa vaše veridbe bi trebalo da je neka koja slušaoce tera da pomisle ''E, ja to želim!'', a ne nešto sa ove liste koju je ''Alo!'' pripremio za vas...

Prsten

Dajem ti ovaj prsten... | Foto: foter.com

Lefoks Hadži iz Londona sakrio je verenički prsten vredan 10.000 dolara u helijumski balon, misleći kako će izabranica njegovog srca probušiti balon i on će tada postaviti to veliko pitanje. Međutim, kada je izašao iz radnje gde je kupio balon, vetar je isti istrgao iz njegovih ruku, i balon je odleteo daleko, daleko, van svakog domašaja! Hadži je proveo dva sata vozeći se i tražeći balon, ali nije uspeo. A njegova draga je odbijala da priča sa njim dok ne dobije novi prsten!

Balon

Helijumski balon i prsten ne idu jedno uz drugo! | Foto: foter.com

Rid Heris pitao je Kejtlin Vipel da se uda za njega u Vendiz poslastičarnici, što je bio prvi minus. Drugi je to što je sakrio prsten u Frosti milkšejku. A onda je povrh svega toga pozvao nju i njene drugarice da se počaste milkšejkom i naravno, ona je prsten progutala! Prsten se kasnije pojavio... I njih dvoje će se svakako venčati!

Milkšejk

Frosti milkšejk do kraja života! | Foto: foter.com

Mladić iz Nemačke odlučio je da nebo okiti sa 50 papirnih lami, kako bi pitao svoju devojku da se uda za njega. Ovo bi bilo savršeno, da nekolicina posmatrača nije panično pozvala policiju misleći da su u pitanju nepoznati leteći objekti iz svemira!
Kasnije se saznalo da vanzemaljci nisu nikoga oteli, i da je devojka rekla ''Da''.

Lampe

Šta to svetli? Ma dolazi nam društvo s Marsa! | Foto: foter.com

Učitelj Don Voling planirao je da iznenadi svoju devojku, Đinu Pelikani, na bruklinskom mostu, a njegova porodica bi taj mili događaj posmatrala. Međutim, pošto je Đina rekla ''Da!'' on je ispustio prsten, koji je potom propao kroz pukotinu u mostu i upao u saobraćaj, a učitelj je krenuo za njim! On je čak i uspeo u tome da vrati prsten, ali sigurno će dobro razmisliti ukoliko opet bude hteo da priredi nešto ovako romantično za svoju Đinu.

Bruklin

Bruklin. Most. Romantika! | Foto: foter.com

Skot Neper odveo je svoju voljenu Lifi Alfok (22) na Kamen veridbi blizu plaže Neskovin, jer, eto, to se tamo radi! Na žalost, koliko god se trudio, nije mogao da računa da će njihovo koračanje tamo biti prekinuto ogromnim vodenim talasom. U vrtlogu vode, on se okrenuo da vidi gde mu je devojka, koja je bila i izuzetno sitne građe i niskog rasta, i nje nije bilo blizu njega. I nikada je od tada nije video! Strašno...

Plaža

Poslednja šetnja... | Foto: foter.com

Gospodin Čen, bio je inspirisan dobro poznatom pričom kako prsten treba sakriti u kolač. i poslužiti voljenoj ženi za desert. Ali, desilo se to da se njegova devojka onesvestila jer je progutala prsten, i uspela je da izgovori to famozno ''Da'' tek kada su lekari izvadili prsten iz njenog stomaka.

Kolač

Devojke, uvek pitajte šta ima unutra! | Foto: foter.com

Čed Džonson pitao je svoju devojku Evelin da se uda za njega, i evo kako je ona to upamtila: ''Volela bih da imam neku romantičnu priču da vam ispričam... Zlatar je došao kod mene kući, i nosio je neko prstenje sa sobom. Moj prsten je čuvao u nekoj drugoj kutiji, a Čed je imao slušalice na glavi i samo ih je spustio u jednom trenutku i pitao da li mi se sviđa prsten. Ja sam rekla ''Da'' i stavim tako prsten na ruku... A on je na sve to odgovorio ''Ok, kul'' i počeo da igra igricu Kol of djuti, i to je to''. Mesec dana kasnije Džonson je bio uhapšen, a mesec dana nakon toga usledio je razvod.

Igrica

Ma sve je to zbog igrica | Foto: foter.com

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP