Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ČUDO PRIRODE

Skrivena plaža ljubavi! (VIDEO)

Autor: sandžaklive.rs | 16.08.2013 - 16:03:00h | Komentara: 0

Posetioci mogu da otplivaju do ovog skrivenog tropskog raja, a s obzirom da je veliki razmak između stena i vode, nema potrebe da nosite opremu za ronjenje, pa čak ni da zadržavate dah.

mek

Da nije šuma talasa koji udaraju nežni pesak plaže, ljudi verovatno ne bi primetili ovo skriveno čudo prirode. Smeštena nekoliko metara pod zemljom plaža na Marieta ostrvima svakako je jedno od egzotičnih destinacija koje ćete želeti da posetite.

Nakon godina istraživanja i napora da zaštite ostrva naučnici, na čelu sa Žak Kustoom uspeo je da ubedi vlasti Meksika da ostrva proglase nacionalnim parkom i zabrane ribolov, lov i bilo kakvu štetnu aktivnost. Do današnjeg dana ostrva su nenaseljena i jedino neki prevoznici brodićima dovoze turiste da se izbliza dive prirodnim lepotama ovog podneblja. Iako su velike eksplozije i bombardovanje godinama štetili flori i fauni ovog tropskog raja, neki kažu da su upravo ta vojna testiranja “zaslužna” za stvaranje “plaže ljubavi” poznate i kao “skrivena plaža Meksika”.

playa

Skrivena plaža

Do ovog peščanog magičnog mesta morate da prođete kroz tunel dug oko 25 metara koji je povezuje sa Pacifikom. Posetioci mogu da otplivaju do ovog skrivenog tropskog raja, a s obzirom da je veliki razmak između stena i vode, nema potrebe da nosite opremu za ronjenje, pa čak ni da zadržavate dah.
Plaža Ljubavi je toliko neverovatna, da kad su se prve fotografije pojavile na internetu, mnogi nisu mogli da veruju da takvo mesto uopšte postoji u životu.
Ubrzo ovo mesto postalo je prava poslastica za avanturiste i ljubitelje egzotičnih destinacija i više niko ne sumnja u postojanje ovog čuda prirode.


Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP