Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

PAROLA - SNAĐI SE!

Slagao verenicu da je umro da se ne bi venčali!

Autor: 24sata.rs | 17.08.2014 - 17:57:00h | Komentara: 1

Pet meseci pre velikog dana, Aleks Lančester dobila je poziv u kojem su je obavestili kako je njen verenik poginuo u saobraćajnoj nesreći, ali to je bio samo početak bizarne priče.

Britanka Aleks Lančester nije mogla da dočeka da se uda za ljubav svog života, dok on nije prezao ni od čega kako bi se izvukao od venčanja.


Venčanje

 
Iako nije zamišljala da će se udati tako mlada, 23-godišnja Alex sve je pripremila za venčanje s Amerikancem Takerom Blendfordom, piše "Mirror".

Ali, pet meseci pre velikog dana, dobila je poziv kojim su je obaviestili kako je njen verenik poginuo u saobraćajnoj nesreći. Nesuđena mlada ostala je šokirana saznavši kako je Taker tajno bolovao od depresije i zato se bacio pod auto.
- Dobila sam poziv od čoveka koji se predstavio kao Takerov otac i da ima loše vesti. Ali, nije zvučao kao njegov otac, već kao Taker - priča Aleks, koja je počela da plače dok je pokušavala da procesuira to što je upravo čula.

- Nisam mogla da dišem. Potpuno me je uništilo - kaže. Ali, njena bol pretvorila se u bes nakon što je nazvala Takerovu majku kako bi saznala šta se tačno dogodilo.

- Rekla je da je Taker dobro i da ne zna o čemu pričam kao i da je mislila da smo raskinuli pre nekoliko meseci. Nije ništa znala o venčanju - rekla je Aleks, koja otada nije razgovarala sa Takerom i više ne želi da čuje za njega.

- Mislim da mu nikad neću oprostiti. Pretvarati se da je mrtav kako se ne bismo venčali je gnusno. Ako me je imalo voleo, kako je mogao da napravi takvu stvar? - pita se Aleks.

Taker kaže kako mu je žao što se poneo tako.
- Nema šta da se doda. Znam da nisam to tako trebao da joj kažem, ali nisam znao što drugo da napravim. Grozna sam osoba. Aleks je sjajna cura, ali prepao sam se i hteo sam da izađe iz te veze - objašnjava 23-godišnji Taker.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 20.08.2014 16:14h

    simpaticna omladina

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP