Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ISPALA

Smeje joj se ceo svet: Obami dala novo ime - Barako Barner! (FOTO)

Autor: E.A. | 08.03.2014 - 12:42:00h | Komentara: 2

Mlada Britanka propisno se osramotila pred svijetom. Na Twitteru se uključila u raspravu oko Ukrajine, te je 'svog' predsjednika imenovala Barracom Barnerom

Gema

Gema Voral | Foto: Twitter

Dakle, osim što je Gema Voral (20) iz Blekpula promašila celu državu, ali i kontinent, budući da je ona iz Velike Britanije, naprosto je neverovatno da ne zna ni ime Baraka Obame.

Naime, na svom Tviter računu napisala je sledeće: 'If barraco barner is our president, why is he getting involved with Russia, scary.' (Ako je barako barner naš predsednik, zašto se bavi s Rusijom, jezivo).
Uglavnom, ovaj njen "tvit"nije prošao nezapaženo, te je vrlo brzo postala predmet sprdnje i ruganja širom društvenih mreža. Iako je, kad je shvatila šta je napravila, skinula svoju izjavu, šteta je već bila napravljena jer su mnogi skinuli screenshot i priča se razmahala širom sveta.
Mnogi su već i pokrenuli parodije na njen "tvit", poput novih Tviter računa @BarracoBarner (Predsednik Velike Britanije, 'čila' na broju 10) i Michelleo Barner (Prva dama Sedinjenih Britanskih Država).
U međuvremenu je Gema, inače kozmetičarka, postala prava zvezda. Pozvana je da gostuje na TV-u i radiju kako bi odgovorila na brojna pitanja, no ona je to odbila.

 
Pokušala je da ispravi situaciju. Napisala je novi "tvit": 'Dobro, shvatam, nisam dobra u politici pa ću sada samo ućutati'. Takođe, zamolila je ljude da prestanu odgovarati na prvu poruku jer, kako kaže, od silnih poruka ne može da diše.
U petak je, ipak, kazala kako su reakcije na njen "tvit" bile neverovatne, te da je svi maltretiraju.

gema

*Klik za uvećanje

- Bilo je užasno, dobijala sam poruke od nepoznatih ljudi koji su me nazivali 'glupom kravom' i 'kradljivicom kiseonika'. Neki od komentara bili su smešni i nasmejala sam se na njih, ali drugi su bili jednostavno brutalni i ekstremni. Srećom, ja vidim smešnu stranu cele priče, ali isto tako sada vidim kako sajber maltretiranje može doista da našteti ljudima. Možda i jesam imala loš trenutak ali ne zaslužujem da me  nazivaju takvim užasnim imenima.
Bezopasna sam i svojim tvitom nisam nikoga htela uvrediti. Tvit je bio gramatička greška. Gledala sam vesti i pokušala sam da reagujem pametno i to mi se odbilo o glavu. Priznajem da ne pratim preterano politiku i takve stvari.
Možda bih se trebala držati dalje od politike - rekla je Gema.
No, nakon što se prašina malo slegla Gema je ipak dobila i nekoliko poruka podrške, javlja Daily Mail.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 08.03.2014 16:49h

    a sto pa i mora da zna za njih,ni oni ne znaju za nju?

  • drmr Vreme: 09.03.2014 13:38h

    Ima jedna mudra izreka a to je da u ono što ne znaš ne trpaš nos

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP