Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ZA NEVERICU!

Šokirala se kada je videla šta joj je pas iskašljao nakon šest godina! (FOTO)

Autor: E.A. | 30.06.2014 - 21:43:00h | Komentara: 0

Kada je Luiz Mejtikovski izgubila svoj venčani prsten pre šest godina bila je shrhana i nije bilo mesta na kojem ga nije tražila. Pregledala je celu kuću, dvorište, automobil, a čak je nekoliko nedelja kontrolisala izmet svoga psa ne bi li našla svoj prsten. Međutim, potraga je bila neuspešna i Luiz je odustala.

pas

– Suprug i ja smo tada bili u braku 20 godina i dali smo da se doradi prsten koji nismo osigurali. I nije se tu radilo samo o vrednosti, već i o emotivnoj povezanosti. Kako to nadoknaditi? – rekla je Luiz. Međutim, nakon šest godina prsten se pojavio i to na vrlo neuobičajen način kada ga je njihov porodični pas Taker, 10-godišnji mešanac rotvajlera, iskašljao. Taker, kojeg su udomili iz azila, bio je poznat kradljivac hrane u kući.

PAS

– Star je 10 godina, a ponaša se kao da su mu dve – rekla je Luiz i ispričala kako je došlo do pronalaska prstena. Sve je počelo kada se ona s unukama u dvorištu sladila lizalicama. U jednom trenutku pas je zgrabio i pojeo jednu lizalicu, nakon čega se počeo gušiti. Luiz je odmah nazvala veterinara koji joj je savetovao da stavi vazelin između dva parčeta hleba kako bi pas lakše izbacio štapić od lizalice.
Srećom, pas je štapić ubrzo iskašljao, ali opet mu je pozlilo nakon dva dana.
- Proizvodio je čudne zvuke i ponašao se kao da će povraćati – ispričala je Mejtikovska. To se na kraju i dogodilo, pas je počeo da kašlje i povraća. Kada je Luiz pokušala maramicama to da očisti primetila je nešto blještavo i tada se šokirala – bio je to njen dijamantski prsten koji je izgubila pre šest godina.
– Vrisnula sam – rekla je za ABC News Luiz, koja je prsten oprala četkicom i pastom za zube i kaže kako danas izgleda baš kao i pre.

prsten

– On voli sve što dobro miriše i poješće sve čega se dočepa – ispričala je srećna žena i dodala kako se svi prijatelji sada s njom šale kako i oni žele psa koji ''izbacuje'' dijamante.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP