Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

STRAŠNO!

Spasao psa iz pregrejanog auta, pa mora da plaća štetu!

Autor: Beta | 06.07.2015 - 14:22:00h | Komentara: 0

Dobro delo jednog Poljaka iz Varšave, to što je jednom psu spasio život pošto ga je izvukao iz pregrejanog automobila parkiranog na suncu, okrenulo se neočekivano protiv njega - pošto je besni vlasnik, umesto da zahvali što mu je ljubimac živ, odlučio od spasioca da naplati razbijen prozor.

pas u autu

Ilustracija | Foto: Profimedia

 
"Pošao sam u kupovinu kada sam čuo lajanje psa. Okrenuo sam se i video grupu starijih ljudi kako stoje pored zaključanog automobila. Probali smo nekako da otvorimo vrata ali nije išlo. Jedino rešenje bilo je da razbijemo prozor", opisao je Varšavljanin koji je spasio psa jučerašnji događaj poljskom listu Fakt.
Upravo onako kako apeluje i preporučuje poljska policija, da kada vide dete ili životinju zaključanu u pregrejanom automobilu a roditelje ili vlasnika ne mogu u roku od par minuta da nađu, da razbiju prozor jer je po ovakvim vrućinama svaka sekunda dragocena, Poljak je razbio prozor kola i psa odveo veterinaru da ga pregleda i da mu da vodu.
Šok ga je čekao kada se vratio, pošto je besni vlasnik umesto zahvalnosti insistirao da mu plati razbijen prozor a kada je to odbio zapretio da će ga tužiti sudu.
Policija koja je izašla na uviđaj poručila mu je da se dogovori sa vlasnikom psa i da plati štetu, uz obrazloženje da pas nije dete i da može da sedi zatvoren u kolima i naredila mu da dođe u utorak u policijsku stanicu.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP