Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

PAKAO

"Spavala sam sa ocem - to je bilo kao da je neko bacio crnu magiju na mene!" (FOTO)

Autor: S.S. | 19.02.2015 - 12:42:00h | Komentara: 0

Nataša Rouz Čenijer (24), iz Vankuvera, je imala 19 godina kada je upoznala svog oca i on joj se jako svideo - toliko da je to prešlo granice normalnog!

Nataša Čejner

Nataša Rouz Čenijer | Foto: Facebook / Natasha Rose Chenier

Nataša je odrasla bez oca i nije nitša znala o njemu. Kada ga je upoznala bila je očarana time koliko se njih dvoje slažu.
„Bila sam otrovana našim slaganjem, o kojem nikad nisam pričala majci, ili sa ostalim rođacima. Odjednom sam imala društvo. Bilo je tako prosto. Imala sam partnera iz snova i bila sam na mesecu“, istakla je književnica u svojoj ispovesti na Jezebel-u.
Njen otac je počeo da je oduševljava skupim obrocima, i ona je postala svesna da je on privlači.
Kada je drugi put otputovala kod oca na Jamajku Nataša je počela da spava u očevom krevetu i tada je postala užasnuta jer je shvatila da je osetila seksulanu privlačnost prema njemu. Međutim, umesto da ode kući – ona je ostala i pustila da osećanja rastu. Tada je saznala da njen otac oseća isto prema njoj, pa su stoga počeli i da imaju odnose.
Nataši je otac rekao da ga je ona privlačila još od trenutka kada su se upoznali.
„Pretpostavljam, ukoliko niste i sami osećali ovakav tip privlačnosti, da će ovo zvučati neverovatno“, kaže književnica.
„Ali verujte mi – to je stvarno i intenzivno kao i sve drugo. Seksualna privlačnost prema mom ocu stvarala mi je osećaj kao da je neko na mene bacio crnu magiju – tako je rekla i psihijatrica za moj slučaj jer joj je to čula od druge pacijentkinje koja je bila u istoj situaciji“, kaže Nataša.
„Generalno, moj vodeći princip u životu je da se uvek kontrolišem. Ali u tom trenutku nisam imala ni malo kontrole. To je bilo kao u onim košmarima u kojima vrištite i niko vas ne čuje – nemoćni ste i vi to znate.“
Kao rezultat njihove veze književnica kaže da joj je bilo muka i da je mrzela sebe, ali otac joj je rekao da će biti u redu.
„Bila sam na ostrvu daleko od kuće, i nisam imala kome da obratim, ni kod koga da pobegnem. Nisam želela da odletim kući ranije jer znam da bi me mama ispitivala, pa sam ostala na Jamajci još toliko dana koliko sam planirala, koji su bili najmračniji u mom životu.“
Ubrzo je prekinula sve kontakte sa ocem i nije ga videla od tad i sada ide na terapije koje joj pomažu da se izbori sa ovom traumom.
„Konačno sam uspela da razumem sebe: tu moju privlačnost, i čemu je vodila, to nije bila moja krivica“, zaključila je Nataša.

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP