Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

U SAMOM VRHU

Srbin, izvesni Damir, među top ponuđačima za kupovinu nevinosti

Autor: Jutarnji.hr | 29.04.2014 - 15:41:00h | Komentara: 1

Studentkinja medicine koja svoju nevinost prodaje na onlajn aukciji napokon je javnosti otkrila svoje lice.

Elizabet Rejn

Elizabet Rejn

Naime, Amerikanka koja koristi lažno ime Elizabeth Raine (27) kako bi zaštitila svoj identitet, 31. marta je napravila svoju internet stranicu sa fotografijama u donjem vešu i objavila kako će "srećnik" koji do 7. maja ponudi najviše novca dobiti njeno telo.

aukcija

Damir iz Srbije ponudio, za sada, 300 000 dolara

Devojka koja je do sada skrivala svoje lice i odbijala da odgovori na lična pitanja, odlučila je da se pokaže u punom svetlu kako bi uklonila sumnju kod mušterija i privukla što veću ponudu.

Elizabet Rejn

Elizabet Rejn

Elizabetina majka je umrla kada je ona imala 10 godina, ali kaže kako to nije uzrok njene odluke, kako su ju mnogi psiholozi tumačili.

- Nisam emocionalno stradala. Naprotiv, moj karakter i pogled na život postali su bolji. Sada sam puno saosećajnija, snažnija, motivisanija i slobodnog duha. Naučila sam da život ne treba uzimati preozbiljno, ali ni da ga ne treba uzimati niti zdravo za gotovo. Zapravo sam vrlo zaposlena u životu. Izbirljiva sam i momci mi nikada nisu bili prioritet. Ima stvari koje su važnije - kazala je Elizabet i dodala: - Vrlo sam oprezna što se tiče aukcije i uverena sam da imam sve pod kontrolom.

Pobednik će pre seksa s Elizabet morati da dokaže da nema nikakvu polno prenosivu bolest i biće obavezan da stavi kondom. Takođe, u tom trenutku ne sme biti pod uticajem alkohola, pokušati analni seks ili se prema njoj odnositi nasilno.

Studentkinja tvrdi kako je voljna da se ljubi prilikom seksa, a nada se kako bi sve moglo prerasti u nešto više od jednokratnog seksualnog čina.

Priznaje kako ju privlače stariji i visoki muškarci, ali kako nikako nije zainteresovana za seks sa ženama, ma koliko god ponuda bili visoka.

Kako bi izbegla zakonsku kaznu zbog prostitucije, Amerikanka Elizabet će po svoje prvo seksualno iskustvo morati otići čak do Australije.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 01.05.2014 16:49h

    taj damir mora da je uzeo dozvoljeni minus

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP