Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

DOLARI KAO RAZLOG

Striptizeta objasnila zašto radi svoj posao

Autor: index.hr | 24.04.2013 - 17:04:00h | Komentara: 0

Pošto su je fanovi pitali zašto se bavi striptizom, jedna je američka striptizeta objavila fotografiju novca koji je zaradila u jednom danu. Radilo se o iznosu od 3,345 dolara u različitim apoenima

Ovo je zaradila u jednom danu...

Ovo je zaradila u jednom danu...

Ispod fotografije je stajalo: "Za one koji me pitaju zašto se bavim striptizom, samo ću objaviti ovu sliku da im pokažem koliko zaradim u jednom danu".

"Matematičari" na Redditu odmah su se bacili na posao i izračunali da bi za tri tezge mesečno mogla da zaradi više od 120.000 dolara godišnje i to samo od napojnica.
- Inače zaradim od 500 do 1500 dolara po večeri. Na svu sreću, taj dan nisam morala previše plesati. Imala sam 30 plesova na stolu i pet na pozornici - napisala je i dodala da su prednosti ovog posla to da ima puno slobodnog vremena i da može sama da odredi koliko će raditi.
 -Mogu da preskočim par meseci i vratiti se bez suvišnih pitanja. Ipak, ne smem da se ugojim - zaključila je striptizeta.

Striptizeta regularno plaća porez

Striptizeta regularno plaća porez

Kada su je upitali koliko uzima vlasnik kluba i plaća li porez, striptizeta čije je korisničko ime Menagerii, odgovorila je: "Uzimam sve. Većinu. Nešto. Mali deo! Dovraga, plaćam porez!", a objasnila je da striptizete plaćaju klubu u kojem rade, a to je temeljni iznos od 45 dolara i 10 odsto od napojnica: "Tog dana sam platila 90 dolara jer sam odradila dve smene i 10 odsto od napojnica".

Naravno, neki su se okomili na nju zbog posla kojim se bavi i zapitali je šta o svemu misle njeni roditelji: "Kad sam rekla tati, rekao je da mu moj posao ne smeta sve dok ga ne počnem da tražim novac, drogiram se ili se bavim prostitucijom".

Međutim, mnogi su priznali da joj zavide na zaradi iako ne i na onom čime se bavi, a neke je zanimalo i kako se mogu početi baviti ovim poslom.

Jedan se korisnik našalio: "Udžbenici za pravo: 400 dolara po semestru. Školarina: 40.000 dolara. Spoznaja da ću, čak i ako postanem jedan od najboljih u tome što radim, zarađivati samo malo manje od striptizete: Neprocjenjivo!"

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP