Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

AMANDA GRIS SA FLORIDE ŽIVI KAO U PAKLU

Svaki dan ima 50 orgazama!

Autor: Ekipa Alo! | 11.04.2014 - 07:02:00h | Komentara: 0

Prokletstvo, a ne blagoslov! Amanda Gris (24) sa Floride zbog retkog oboljenja ima čak 50 orgazama dnevno, a život joj se pretvorio u pakao!

Svakodnevno uzima  brojne lekove, za  sada bez rezultata:  Amanda Gris

Svakodnevno uzima brojne lekove, za sada bez rezultata: Amanda Gris | Foto: Profimedia

Da stvar bude gora, lekar joj je naredio da se suzdržava od seksa. Amanda još od svoje šeste godine boluje od konstantnog genitalnog uzbuđenja. Ona ne može da kontroliše orgazme, za koje okidač može da bude bilo šta - od vožnje autobusom do glasnih basova sa zvučnika. Ona ima orgazme nevezano sa svojom seksualnom željom.


„Ovo stanje me ubija iznutra. To je najgore mučenje na svetu“, kaže Amanda, koja godinama pati stideći se pred prijateljima i članovima porodice.
„Mogu da imam 50 orgazama dnevno. Po pet ili deset u satu ili zaredom. Kada mi se dogodi, nasmejem se i pokušavam da se pretvaram da je sve u redu“, kaže ona.

Dečko Stjuart joj je  najveća podrška

Dečko Stjuart joj je najveća podrška | Foto: Profimedia

 
Amanda je u početku bila očajna, sada pokušava da promeni svoj život. Redovno pije lekove i posećuje lekara. Velika podrška joj je dečko Stjuart Triptelt (22), koga je upoznala preko društvenih mreža.

„U početku sam teško primio zabranu seksa, ali sam shvatio da je to zarad njenog zdravlja i sada sam navikao na apstinenciju. Uradiću sve što mogu da joj pomognem“, rekao je Stjuart.

Amanda je uverena da će se izlečiti. Osim što pije lekove, ona meditira i radi vežbe istezanja kako bi svoje stanje držala pod kontrolom.

„Sanjam o tome da povratim svoj život i da preuzmem kontrolu nad njim. Verujem da ću uspeti i da ću jednog dana živeti normalno“, nada se Amanda.
Konstantno genitalno uzbuđenje posledica je povećanog dotoka krvi u mišiće polnog organa, koji su u stalnoj kontrakciji, što dovodi do orgazma. Ovaj poremećaj se prvi put pominje 2001. i do sada su zabeležena ukupno 22 slučaja.

Grečen Molanen

Grečen Molanen

Grečen se ubila!

O tome koliko je konstantno genitalno uzbuđenje ozbiljno, svedoči i slučaj Grečan Molanen (39), Amerikanke koja je izvršila samoubistvo početkom decembra 2012. „Nekada sam volela život, ali sada sam uništena. Ovo nije život. Sve vreme razmišljam o samoubistvu“, rekla je Grečen nekoliko dana pre nego što se ubila.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP