Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ZANELI SE

Sve više parova zbog vrućine praktikuje seks na otvorenom!

Autor: I. N. | 05.07.2015 - 01:34:00h | Komentara: 1

Da li zbog toplog vremena ili jednostavno nisu mogli da se suzdrže, ali brojni parovi u Britaniji su odlučili da imaju seks na otvorenom pa je policija morala nekoliko puta da interveniše.

Seks

Nisu mogli da se suzdrže | Foto: Profimedia

Policajci u Britaniji su poslednjih dana dobijali pritužbe građana da na javnim mestima naleću na parove koji se ponašaju kao da su u svojoj spavaćoj sobi.

Patrole su nekoliko puta izlazile na teren, ali su prestupnici uglavnom napuštali "mesto zločina" pre dolaska policije, piše britanski Miror.

- Žena koja ima oko 50 godina i muškarac koji ima oko 40 radili su "to" na klupi, u parku, naočigled svih nas. Pa to je strašno! Odmah sam zvala policiju, rekla je jedna Britanka koja je uhvatila ljubavnike na delu dok je šetala psa.

U policiji kažu da su imali dojavu i o paru koji je u sred bela dana ponesen strašću ušao u govornicu. Ipak, dok su stigli na lice mesta, par je već otišao.

Poslednji komentari
  • imre kolumnista Vreme: 05.07.2015 09:30h

    pa ako se zakonom dozvoljava da dve žene ili dva muškarca mogu da se drže za ruke i ljube ulicama, ne vidim razloga zašto ne i seks na otvorenom, i to će jednog dana biti dozvoljeno, kao i šetnja ulicama bez krpica na sebi, samo kad videćemo. kad to postane hit u americi eto ga za koji dan i kod nas, tako da neće država više trošiti novac od poreskih obveznika da plati policiju za zaštitu tih evropskih i svetskih dostignuća, te se taj novac more utrošiti za nešto pametnije.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP