Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

JEZIVO!

Svojoj majci rodila blizance, a sebi brata i sestru (FOTO)

Autor: Blic Žena | 13.04.2015 - 11:47:00h | Komentara: 0

Elen Brun majka je samo jednog deteta, iako se tri puta porađala. Drugo dvoje dece su joj polubrat i polusestra. Ovo je priča o neobična o porodici iz Velike Britanije i njihovim komplikovanim odnosima.

Majka i ćerka

Dženi i Elen | Foto: Facebook / Maddy Bown

O čemu se radi? Majka i očuh Elen Braun poželeli su da imaju dete, ali kako su Dženi ima 65, a Tomi 54 godine to nije bilo moguće. Oni su se upoznali još 1992. godine i nisu razmišljali o deci jer je Dženi već imala odraslu ćerku i sina, a pet godina pre toga bila je i na histerektomiji.
Nakon što su se 1999. venčali upravo je njena ćerka bila ta koja je predložila da imaju decu. Tad je Dženi počela da razmišlja o surogat majci i ponovo je Elen bila ta koja je predložila da bas ona rodi decu svojoj majci. Razlog je to što nije htela da dete rodi neko ko je za porodicu potpuni stranac. Elen tvrdi da je to bila "najprirodnija stvar na svetu", a sa njom se slaže i njena mama.
- Ne bih se osećala dobro da sam usvojila decu nekih stranaca sa kojima nisam biološki ni genetski povezana i kojima ne znam porodičnu istoriju.
Ovako sam biološki povezana s njima jer su, genetički, moji unuci - objašnjava Dženi.
Kako je Dženi ostala neplodna, za veštačku oplodnju korišćene su jajne ćelije njene ćerke i sperma njenog muža.
Elen je svojoj majci Dženi i očuhu Toniju rodila blizance Aleks i Rut koji sada već imaju 12 godina i koji su joj sada, legalno, polubrat i polusestra.

Kada je pristala da bude surogat majka svojoj majci, Elen je već bila samohrana majka. Ona ima ćerku Mendi koja sada ima 17 godina, a kojoj su polubrat i polusestra istovremeno i ujak i teka.
Da bi stvar bila čudnija, blizanci su Elenina biološka deca jer su korištena njena jajašca i sperma njenog očuha pri oplodnji, tako da su im Dženi i Toni istovremeno roditelji, ali i baka i deda.
Aleks i Rut mamom i tatom zovu Dženi i Tonija, dok su Elen kao mlađi zvali "Tummy Mummy" (trbuh mama), a dans je oslovljavaju samo imenom.

- Od početka smo iskreni s njima o tome ko je odakle došao. Mendi je imala pet godina kada sam rodila blizance. Ona je znala da u mom stomaku raste nešto za dedu i baku i da će deca nakon rođenja živeti sa njima - rekla je je Elen.
Možda nekome sa strane sve ovo zvuči previše kompikovano, ali oni tvrde da žive skladno i da deca imaju srećno detinjstvo. Iako Aleksa stalno ispituju u školi o njegovoj porodici, on ipak misli da je ona "sasvim normalna". Svi su u bliskim odnosima i žive na svega 10 minuta vožnje jedni od drugih, a Toni je presrećan što je dobio priliku da bude otac pa makar i na ovako neobičan način.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP