Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

DOK DEVOJKE GLADUJU

Tami Jung se prežderava
kako bi bila teška 180 kilograma!

Autor: Ekipa Alo! | 11.05.2013 - 14:20:00h | Komentara: 3

Dok žene pokušavaju da izgube težinu i što bezbolnije smršaju, Tami Jung pokušava da dobije na kilaži. Cilj joj je da se ugoji još 90 kilograma. Ova dvadesettrogodišnja devojka trenutno ima oko 90 kilograma i ne planira da se zadrži na njima. Trenutno se prežderava kako bi stigla do 180 kilograma.

Tami Jung

Tami Jung prilikom hranjenja | Foto: Bacroft media

Ako se pitate zašto jedna mlada devojka to sebi radi, odgovor je da je ona poztnati fetiš model u Los Anđelesu i ideja joj je da kada se ugoji postane Internet seks simbol za ljude koji vole krupne devojke.

Pored konstantnog gojenja, ona trenutno prodaje članstva za njen porno sajt (sexysignaturebbw.com) na kome veoma često pokazuje svoje obline u sićušnom bikiniju.

Ali lepota ima i cenu. Za Jungovu to znači da dane provodi prejedajući se pohovanom piletinom, krofnama, celim blokovima sira.

Ponekad, njen dečko, Johan Ubermen (28) pomaže svojoj devojci da se što pre ugoji tako što joj kroz ogroman levak sa crevom sipa milkšejk u usta.

Jungova dnevno u sebe unese oko 5000 kalorija i nada se da će zarađivati oko 3000 dolara mesečno kada dostigne željenu kilažu. Dnevno trođi oko 100 dolara na hranu.

- Počinjem dan sa obimnim doručkom koji sačinjavaju vafli, krem sir, slanina, kobasice. Nakon toga oko podneva trknem do Mek Donaldsa na par hamburgera. Mogu da grickam sir po ceo dan, par celih blokova nije problem. Za večeru najčešće jedem picu ili napravim meksičku hranu - kaže Tami i dodaje da na kraju svakog dana meri svoju težinu a da se nakon toga počasti mućenom pavlakom i celom kutijom sladoleda.

- Nikada nisam bila srećnija no sada kada pokušavam da se ugojim i ništa me neće sprečiti da ostvarim svoj san - tvrdi ona i dodaje da zna da je njeno trenutno nastojanje mnogima kontraverzno ali to jednostavno nije njihov posao.

- Zarađujem dosta novca radeći ono što volim - i želela bih da zarađujem mnogo više. Što se mene tiče, ne postoji stvar koja je prevelika za mene -  tvrdi Tami.

Poslednji komentari
  • Milos Vreme: 11.05.2013 19:57h

    AHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHA COVECE :) Jel primecujete koja ludnica postaje na planeti zemlji

  • nedjo Vreme: 12.05.2013 00:13h

    nek proba da se hrani lopatom i iz korita

  • Trodon Vreme: 13.05.2013 07:09h

    Kod njih se to zove bbw a kod nas mangulica

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP