Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

SUROVO

Tinejdžer tvrdi da je bio seksualni rob devojke sa tri dojke

Autor: Blicž | 04.10.2014 - 12:40:00h | Komentara: 1

Devojka koja je šokirala svet jer je navodno ugradila treću dojku optužena je da je držala jednog momka protiv njegove volje i iskorišćavala ga za seks.

Majkl Skver

Majkl ima 18 godina, ženu sa tri dojke je upoznao preko Fejsbuka, a kada su se sreli lično ona ga je zatvorila i mučila u svojoj kući na Floridi

Majkl ima 18 godina, ženu sa tri dojke je upoznao preko Fejsbuka, a kada su se sreli lično ona ga je zatvorila i mučila u svojoj kući na Floridi.
Majkl Skver (18) ispričao je kako ga je Jasmin Tridvil poznata kao devojka sa tri dojke, držala zatvorenog u kućici za pse, kao i da je počela da urezuje svoje ime na njegove grudi. Ona je priznala da ga je držala kao svog roba, ali negira da ga povredila nožem.
Mladić tvrdi da ona ima sobu za mučenej na Floridi, gde je i bio zatvoren.
- Potpuno je psihotična. Pretvorila me u roba, tukla i ponižavala. Fizički sam se bojao za svoj život i sad živim u sramoti zbog onog što mi je uiradila - ispričao je Majkl za britanski "San".

Majkl Skver

On je rekao da su se upoznali preko Fejsbuka i da je tako i otišao kod nje. Tvrdi da ga je držala zatvorenog nekoliko nedelja pre nego što je uspo da pobegne.
- Veče kada sam otišao kod nje vezala me za neki stub. Potom me je napila i počela d aurezuje svoje ime na moje grudi. Umalo se nisam onesvestio od bolova kada me je urnula u kavez za pse - priča on.
Tridevil je priznala da ga je držala u svojoj kući, ali negira da je imala seks sa njim ili da ga je sekla. Inače, za nju se pročulo kada su svet obišle njene fotografije na kojima se vidi kako umesto dve ima tri dojke. Ona je tvrdila da je plastičnom operacijom napravila treću, ali se ispostavilo da je u pitanju proteza koju je ukarala.
Poslednji komentari
  • emilija Vreme: 05.10.2014 16:50h

    nemogu da verujem žena s najvećim grudima

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP