Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

DOŽIVELA NERVNI SLOM

Tinejdžerka u bolnici nakon oralnog seksa na koncertu! (FOTO)

Autor: Blic | 21.08.2013 - 17:26:00h | Komentara: 5

Slike tinejdžerke koja na koncertu Eminema u sred bela dana pruža mladiću oralni seks obišla je svet zahvaljujući Tviteru, Fejsbuku i Instagramu. Zbog narušavanja pravila ovih društvenih mreža, internet gigatni su se bacili u potragu za svima koji su šerovali eksplicitne fotografije. U međuvremenu je devojka, za koju se tvrdi da je maloletna, završila u bolnici zbog psihičkog sloma izazvanog zlostavljanjem na društvenim mrežama.

ss

Ovde joj dečko zavlači ruku pod suknju

Sporni snimci nastali su u subotu na Eminemovom nastupu u Irskoj, a već u nedelju su postali viralni. Na Tviteru je zaživeo haštag #slanegirl, a stranica “Slane Girl“ na Fejsbuku sakupila je više od 8.000 pratilaca pre nego što je ugašena.

Pošto je policijskim izveštajem utvrđeno da tinejdžerka sa slike ima 17 godina, postalo je jasno da će onaj koji je fotografije načinio i postavio ih na Internet morati da odgovara za rasturanje dečije pornografije - kad i ako ga policija uopšte uhvati. Pored slike koja prikazuje čin oralnog seksa, kružila je i druga, manje eksplicitna, na kojoj se dvoje mladih ljube.

Za to vreme, devojka sa slike nalazi se u bolnici u stanju teškog emotivnog rastrojstva.

hh

Cenzurisana verzija fotografije koja je pod imenom "Slane Girl" obišla svet

- Uništena je. Doveli su je u bolnicu u jako lošem psihičkom stanju, pa su morali

da joj daju lekove za smirenje. Emotivno je slomljena i zbunjena zbog svega što se desilo - prenose britanski mediji.

Devojka je "drolja", a mladić je "frajer"

I dok se tinejdžerka, čije ime nije objavljeno, oporavlja, na Internetu se ne stišava bura oko ovih fotografija, a mišljenja su podeljena.

Jedni kritikuju ponašanje mladih koji su spremni da dokumentuju seks na javnom mestu. Njihova teza je da, “ako je to već radila javno, onda je morala i očekivati da će dospeti u javnost“.

Drugi, koji saosećaju sa devojkom, smatraju da je nepravda što se sav gnev usmerio na nju, dok je mladić sa slike gotovo ispao "frajer".

- U svetu moderne seksualnosti, javni oralni seks se kao sramota očigledno stavlja na teret ženi, dok se muškarci u tome uglavnom tretiraju kao neutralni. Ako devojku uhvate u ovakvom činu, ona će biti obeležena žigom srama, dok će za muškarca većina pomisliti da se, jednostavno, ponaša kao muškarac i njegova reputacija će ostati neukaljana - kaže u svojoj analizi ovog događaja novinarka Sara Ditum.

Sajber zlostavlajnje prerasta u epidemiju

ss

Tinejdžerka izvršila samoubistvo zbog internet zlostavljanja: Hana Smit

Sajber zlostavljanje je fenomen koji paralelno sa ekspanzijom društvenih mreža poslednjih godina prerasta u epidemiju. Poslednja tragedija prouzrokovana maltretiranjem na Internetu je slučaj 14-godišnje Hane Smit iz Velike Britanije koja se obesila u svojoj sobi u Lesterširu pošto je bila izložena nemilosrdnom maltretiranju na svojoj stranici na popularnom sajtu Ask.fm.

Društvene mreže poput Tvitera i Fejsbuka imaju mehanizme protiv postavljanja eksplicitnih, seksualnih ili nasilnih sadržaja. Ipak, često se dešava da njihovo oko ne uhvati baš sve, a to u najgorim scenarijima dovodi i do tragedije.

Takav slučaj je bio i sa tragično preminulom Hanom, ili pak Džesikom Lejni (16) koja je pronađena mrtva u svojoj kući na Floridi u decembru prošle godine, nakon što je na internetu počela da dobija uvredljive poruke i pitanja. U ovim pričama mehanizmi zaštite na društvenim mrežama su zakazali ili su stigli prekasno. A pitanje je koliko nas takvih priča tek čeka.

Poslednji komentari
  • VladimirR. Vreme: 21.08.2013 18:12h

    Zalažem se da se pošalju telegrami podrške, kako bi devojče što bezbolnije izašlo iz ove traumatične situacije. p.s. Usta joj se pozlatila.

  • Bez komentara Vreme: 21.08.2013 18:27h

    Ako, i trebali su vise da je zaje*avaju... kad je to sebi dozvolila da uradi

  • momazver Vreme: 22.08.2013 11:09h

    posle jedenje,nema kajanje.uostalom jede se kod kuce,na stolu,pa dobro i krevetu,ma dobro,moz po celu kucu,al to raditi napolju pred svetom,da ceo svet vidi kako si alava,stvarno nije u redu.ali daj boze da to svoje iskustvo pametno upotrebis u zivoti i pazis sta,gde,kako i s kim...jedes.

  • branko1 Vreme: 22.08.2013 11:54h

    Pozdravljam njene roditelje koji su je lepi odgojili i vaspitali i kojimaje takodje mesto u bolnici,sram ih bilo

  • Predrag Vreme: 22.08.2013 19:02h

    Nasi mediji su pogresno preneli vest. Digla se ovolika buka jer su je snimili kako dvojici razlicitih momaka pruza oralni seks na istom koncertu....pa vi prosudite o cemu je rec.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP