Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

TUGA

U braku bili 65 godina, umrli istog dana! (FOTO)

Autor: 021.rs | 09.12.2013 - 09:34:00h | Komentara: 1

Frenk i Elenor Tarner bili su u braku 65 godina. Elenor je umrla 29. novembra u gradu Monrou u Severnoj Karolini. Šest sati kasnije njen suprug Frenk umro je zbog problema s disajnim putevima, ali nije znao da je u međuvremenu preminula i Elenor.

bračni par

Njihova priča, koja bi se mogla nazvati ljubavnom pričom iz bajke, počela je da se prepričava nakon što su njihove umrlice objavljene u "Charlotte Observeru" jedna pored druge.
Upoznali su se 1948. godine u jednom salonu automobila, gde je Frenk kupovao auto, a Elenor radila kao sekretarica. Kada je prodavac pitao Frenka želi li da isproba automobil, odgovorio je: "Može, ali samo ako će sa mnom ići i vaša sekretarica", ispričala je njihova ćerka Linda Purser za "Charlotte Observer".
Od tada su bili zajedno, a Frenk nije napustio Elenor čak ni nakon što je njen kraj bio sasvim blizu. Bili su zajedno i u domu za starije osobe i Frenk je uvek držao njenu ruku, pa i u najgorim trenucima. Međutim, Elenorino stanje se pogoršalo i morala je biti prebačena u dom za palijativno zbrinjavanje.
Iako je imala sve što joj treba i medicinske sestre na raspolaganju, Frenk joj je dolazio svaki dan i brinuo se o njoj.
Njihova ćerka je ispričala da je Elenor samo trebalo da stisne zvono iznad svog kreveta i pozvati medicinske sestre, ali to nije uradila nijednom, već je umesto toga svaki put zvala Frenka da dođe.
"Rođeni su istog meseca iste godine. Izgleda da su sve radili zajedno. Kada je mama preminula osećala sam da ni tata neće dugo, ali nisam ni pretpostavljala da bi to moglo biti istog dana. Preminuli su tri nedelje pre 65. godišnjice njihove ljubavi", rekla je Purser.
Elenor i Frenk su pokopani zajedno na groblju Lejklend Memorial Park.
Poslednji komentari
  • gordana Vreme: 09.12.2013 11:33h

    ovo je skolski primer kako dzentlmen u pravom smislu te reci ,zapocinje sa stilom ljubavnu vezu.Jer DZENTLMENI SE NE ODLIKUJU SAMO MANIRIMA VEC I PRONICLJIVOSCU KOJOM BIRAJU SVOJE ZIVOTNE SAPUTNICE.A dame se odlikuju ,prepoznavanjem i uzvracanjem neznosti pravom muskarcu.divna prica i divan primer za potragom za srodnom dusom ,jer ona negde sigurno postoji, i nikada se ne zna kada ces,mozda naleteti .?i zato uvek pomislim ,a i kazem:SVET JE MALI SRESCEMO SE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP