Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

STRAVIČNO

Ubila se zbog nekontrolisanih
orgazama! (VIDEO)

Autor: E. A. | 05.12.2012 - 18:37:00h | Komentara: 1

Grečen Molanen (39) patila je od genitalne pobuđenosti koja ju je tokom čak 16 godina dovodila u stanje slučajnog orgazma koji bi se nekad ponavljao i do 50 puta! Zbog ovog stanja ona nije mogla da se zaposli, nije mogla da bude u normalnoj vezi, i tri puta je pokušala da se ubije tokom prošle godine. Ove godine je izvršila samoubistvo, samo dan pošto je njena životna priča objavljena.

- Moj život je bio potpuno drugačiji pre ovoga – rekla je Grečen u novembru, i objasnila da su ovi slučajni orgazmi počeli da joj se događaju sa 23 godine.
- Volela sam život. Ali, ovo ga je uništilo. Ovo nije život. Stalno mislim o samoubistvu – nastavila je ona.

Grečen Molanen

Grečen Molanen | Foto: youtube

Način oslobađanja kojim osobe koje pate od nekontrolisanih orgazama pribegavaju je samo i jedino višesatna masturbacija, što je Grečen kao luteran smatrala velikom sramotom i nije želela to da radi.

- Bila sam prestravljena. Stalno sam bila uzbuđena, nisam znala šta da radim – rekla je Grečen.
Par puta se prijavljivala za poslove za ljude sa poremećajima ali je posle uvek odbijala pozive za rad. Pošto se u njenom okruženju o ovakvim stvarima nikada nije govorilo, vremenom joj se sve manje i manje živelo.

Imala je želju da radi kao prevodilac, znala je francuski, španski i nemački, ali zbog ovog stanja prihvatala je druge i znatno čudnije poslove. Konačno je prestala da radi 1999. godine i najviše vremena je provodila u svojoj sobi, uz vibrator.


- Mislila sam da će ovo vremenom proći pa sam i ja ćutala. Čekala sam i evo, još uvek čekam. Nije prošlo – pričala je Grečen u videu koji je snimila kako bi podigla svest o bolesti koju ima i kako bi možda našla pomoć.
- Volela bih da sam rekla majci, ili ocu, prijateljima, da znaju da se nisam zatvorila u sobu kako bih protraćila svoj život – rekla je ona.

Kako se navodi u Žurnalu terapija za seks i brak, veliki broj stvari može da izazove ovaj poremećaj, na primer: prestanak konzumiranja antidepresiva, početak menopauze, ili čak neki veliki pad.
Grečen je pronađena mrtva u njenoj kući na Floridi oko ponoći, prvog decembra tekuće godine, samo dan nakon što je njena životna priča emitovana.

Grečen Molanen

Grečen Molanen | Foto: youtube

Imala je dečka koji je kontaktirao Tajms pošto je i priča objavljena rečima ''Ovo joj sad nije niodkakve pomoći, ubila se''.

Poslednji komentari
  • Obratite pažnju na logični sled događaja Vreme: 06.12.2012 07:35h

    "...višesatna masturbacija, što je Grečen kao luteran smatrala velikom sramotom i nije želela to da radi." Malo posle, piše: "Konačno je prestala da radi 1999. godine i najviše vremena je provodila u svojoj sobi, uz vibrator." Pa, je l' masturbirala ili nije?!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP