Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

KRVOLOČNI KANIBAL:

Ubio ženu i pojeo dve svastike, a sud ga pustio da se brani sa slobode!

Autor: Telegraf.rs | 15.12.2014 - 13:51:00h | Komentara: 1

Ovaj čovek, koji je već osuđivani silovatelj i kanibal, naveo je kao razlog njegovog izlaska na slobodu taj što bi mu propala automehaničarska radnja dok čeka suđenje u pritvoru.

Vasil Lovrić / Foto: informatiata.ro

Vasil Lovrić / Foto: informatiata.ro

Vasil Lovrić, automehaničar u Rumuniji koji je ubio i pojeo svoju ženu i dve svastike odlukom rumunskog suda pušten je da se brani sa slobode i sada neometano šeta ulicama.
Ovaj čovek, koji je već osuđivani silovatelj i kanibal, naveo je kao razlog njegovog izlaska na slobodu taj što bi mu propala automehaničarska radnja dok čeka suđenje u pritvoru. Naime, rumunski sud je ovo uvažio i odobrio njegovo oslobađanje do suđenja, uz navode da policijska istraga svakako traje predugo. Policija na određene periode vremena mora da ga proverava, kako bi se uverili da nije pobegao iz zemlje.
Vasil je uhapšen u aprilu jer je ubio svoju 18- godišnju ženu i njene dve sestre, čije su kosti pronađene u njegovom dvorištu, a iako postoje dokazi da su delovi njihov tela skuvani i pojedeni, policija i dalje ne može da prikupi dovoljno dokaza za “jak slučaj” protiv njega.

Vasil Lovrić / Foto: informatiata.ro

/ Foto: informatiata.ro

Vasil je oženio po drugi put kada mu je prva žena umrla od srćanog udara, a njeni roditelji su ga sumnjičili i da je bio u vezi sa njenom 18- ogodišnjom ćerkom, koja se vodi kao nestala. Takođe je imao vezu sa mlađom sestrom svoje druge žene, koja je tada imala samo 13 gosdina i koja je ostala u drugom stanju. Lovrić je priznao vezu, ali je tvrdio da je bio iskorišćen.
Obzirom da je njegova druga žena nestala 2005. godine i da je trebalo jako puno vremena da se pronađu ostaci tela, policija i dalje ne može da prikupi dovoljno čvrstih dokaza da bi osudila ovog monstruma.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 17.12.2014 17:04h

    svet je pun ludaka

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP