Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

KUKU ŽIVOTE, BRUTALAN LI SI... :)

Udala se najljubomornija Britanka koja je verenika slala na detektor laži!

Autor: 24sata.hr | 13.11.2014 - 16:21:00h | Komentara: 3

Ljubomorna Britanka, koja je prisiljavala verenika da ide na detektor laži svaki put kad bi napustio kuću kako bi se uverila da joj je veran, udala se za njega.

Stiv i Debi Vud | Foto: Facebook

Stiv i Debi Vud | Foto: Facebook

Debi i Stiv Vud venčali su se na Noć veštica, 31. oktobra. Gospođa Vud nosila je čipkastu venčanicu i tijaru, a mladoženja sivo odelo, piše "Dejli mejl".
Pre nego što su rekli sudbonosno "da", Stiv je objavio status na Fejsbuku:
- Sledeći put kad nešto objavim učiniću to kao nečiji suprug. Ko bi očekivao da će se to dogoditi? Hvala svima koji su bili uz mene na ovom putovanju (previše vas je da bih sve nabrajao) i veliko hvala prekrasnoj ženi koja će za nekoliko sati biti moja supruga. Volim te ljubavi i hvala - napisao je.
Debi je odmah nakon venčanja promenila status veze na Fejsbuku i naznačila da je sad udata za Stiva uz poruku: "Volim i ja tebe".
Par se upoznao 2011. godine na Fejsbuku preko zajedničkog prijatelja. Debi je deset godina živela u SAD i vratila se u Veliku Britaniju nakon što je raskinula s dečkom. Bila je toliko očajna da se zarekla da će ostati sama.
- Stiv mi je ukrao srce - rekla je.
Neko vreme su se dopisivali preko Fejsbuka, a zatim su se našli u Londonu.
Nakon što su počeli da žive zajedno saznala je da se na početku veze viđao s drugom devojkom. Oprostila mu je jer joj je objasnio da nije verovao da će njihova veza zaživeti zbog udaljenosti.
Početkom godine par se verio, a nestrpljiva Debi odmah je uzela verenikovo prezime.
Debi je pre svadbe bila toliko zabrinuta da će je Stiv (31) prevariti, da mu je po nekoliko puta dnevno proveravala mobilni telefon, imejl i bankovne račune. Stiv nije smeo da gleda ni televiziju, da mu se ne bi svidela neka druga žena.
Najljubomornija žena na svetu, navodno, nije kriva što ne veruje sadašnjem suprugu jer joj je u septembru dijagnosticiran redak poremećaj nazvan sindrom "Otelo". Zbog njega je uverena da je partner vara iako nema dokaza za to.
- Drago mi je da konačno znam šta mi je, ali dalek put je ispred mene. Čak i kad Stiv ode da kupi mleko na 15 minuta, mora se podvrgnuti testu. Zabrinem se da zavodi prodavačicu i jednostavno moram da znam istinu - rekla je i dodala:
- Mislim da je prezgodan, ali to nije bitno. Bitno je mogu li mu verovati da ne gleda druge žene ili ne. Ne želim ni da pomisli da je neka druga zgodna. Ako si u vezi i voliš partnera, ne trebaš ni gledati okolo - objasnila je.
Debbi, koja ima i bipolarni poremećaj i telesnu dismorfiju, ugradila mu je i zaštitu za decu na laptop kako ne bi gledao "krive" fotografije.
Stiv priznaje da je život s njom ponekad težak, ali vredi.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 14.11.2014 16:40h

    svaka cast

  • milos Vreme: 15.11.2014 10:06h

    znao sam da ste iz Britanije cim sam vam video face...

  • nislijka74 Vreme: 18.11.2014 00:00h

    Ubavinja,lepotinja i jedan i drugi...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP