Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

BIZARNO DO BOLA

Udala se za pedofila, a svoju decu štiti tako što ih zaključava u sobu!

Autor: Alo.rs | 19.04.2015 - 16:40:00h | Komentara: 0

Majka dve devojčice svaku noć zaključava svoju decu u spavaćoj sobi kako bi mogla da živi sa svojim novim suprugom, osuđenim pedofilom.

Dete Silovanje Zlostavljanje Mučenje

Ilustracija | Foto: Profimedia

Javnost u Britaniji ostala je šokirana nakon što je saznala da jedna majka svaku noć zaključava svoje maloletne ćerke u sobu koja ima alarm kako bi ih zaštitila od oca pedofila.
Koliko god da vam ovo zvuči van pameti, socijalni radnici u Britaniji dozvolili su majci ovakvo ponašanje, piše britanski "Miror".

Socijalni radnici su procenili da su devojčice dovoljno zaštićene od potencijalnog napada činjenicom da bi očuh, u slučaju da poželi seksualno da ih napastvuje, prvo mora da preskoči preko svoje supruge u krevetu i verovatno bi je probudio.

Dalje, majka je u sobi instalirala taster koji devojke mogu da iskoriste da je probude ukoliko im se, recimo, u toku noći ide u toalet.

Baka devojčica je očajna.

- Kada sam saznala da se moja ćerka udaje za pedofila, odmah sam kontaktirala Centar za socijalni rad. Šokirana sam što su dopustili da on živi sa mojim unukama, rekla je baka.

Majka, s druge strane, celu situaciju vidi drugačije. Ona je svesna da je njen suprug nastran jer se zabavljala sa njim pre trideset godina.

Budući da je sada osuđeni pedofil, ona je tražila od suda da mu bude staratelj i obećala da će nadzirati svaki njegov kontakt sa osobama mlađim od 16 godina.

Tokom prve godine braka, Centar za socijalni rad je procenio da je očuh pretnja po devojčice i rekli su da devojčice moraju da idu da žive kod rodbine ukoliko majka planira da ostane u braku sa njim.

Onda je majka rešila da instalira alarm u kući i zaključava devojčice noću kako bi bile bezbedne, dok tokom dana supruga ne ostavlja samog sa decom.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP