Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

PROVALJENA

Ugledna političarka snimala sado-mazo filmove u stranačkim prostorijama!

Autor: E.A. | 06.04.2015 - 23:19:00h | Komentara: 2

Britanska liberalno-demokratska aktivistica i bivša skupštinska odbornica Mišel Džent (50) glumila je u sado-mazo filmovima za odrasle koji su uključivali bičeve, lance i mačeve. Da stvar bude još gora, filmove je snimala u sedištu stranke u Ašfildu, piše The Mirror.

Mišel Džent

Mišel Džent | Foto: Twitter / ShellGent

U jednoj sceni Mišel, koja je ujedno producentkinja i rediteljka filmova, ubija muškarca odevena u kožu i lance. U drugom ima crvene dredove i veo dok pritiska nož uz vrat žrtve. Jedan isečak prikazuje dve gole devojke prekrivene krvlju u njenoj kancelariji, dok su u drugom sado-mazohisti vezani kožnim kaiševima.

Izvor je rekao da je u oglasu za audiciju za jedan od njenih filmova "The Exorcist Chronicles" pisalo da bi kandidati trebalo da budu spremni na sve. Tvrdi da je audiciju napustio zgrožen: "Terali su ljude da budu što ekstremniji. Mišel se ponašala kao sudija u X Faktoru. Devojke su pokazivale grudi, glumile da se samozadovoljavaju, vrištale, glumile orgazme i međusobno se ljubile nadajući se da će ih izabrati za glavnu ulogu", ispričao je.
Na svojoj internet stranici Džentova se opisuje kao "autorka, scenarista i producentkinja filmova" koja voli kik-boks i "radi stvari koje žene inače ne rade".
"Ja sam Mišel Džent, književnica između ostalog, supruga, majka dvoje dece i baka jednom unučetu, lokalna političarka, bivša izbacivačica, biciklistkinja... šta još", opisala je sebe političarka u jednom intervjuu.
Opisujući zaplet filma "The Exorcist Chronicles" rekla je: "Film je o bujici demonskih opsedanja. Vatikan je zabrinut zbog demonskih opsedanja i mora da uradi nešto oko toga. Šalju neobičan tim sveštenika i naučnika. Film ima nekoliko nivoa percepcije, a ako želite shvatiti dublje značenje, to je moguće. Zabavite se."
Portparol stranke rekao je da njeni članovi nisu znali kako Mišel koristi stranačke prostorije. Demantovao je da su filmovi snimani u njenoj kancelariji, ali je potvrdio da je tamo održavala audicije. Dodao je da nije reč o pornografiji i sado-mazo filmovima već "komercijalno dostupnim hororima".

Tagovi:

Poslednji komentari
  • Misa Vreme: 07.04.2015 10:36h

    OVaj film je uradjen 2013 i nije sado maso film nego veoma veoma los horor film. Ona je radila na jos nekoliko filmova ali ni jedan nije postao nesto vece sem ovoga koji kao i Srpski film posao manji underground klasik bas zbog toga sto je tako los.

  • nedjo Vreme: 07.04.2015 13:40h

    zanimljiva gospodja.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP