Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

FOTOGRAFISAO ORGIJANJA

Uhapšen direktor škole zbog seksa sa maloletnicom!

Autor: Index.hr | 09.04.2015 - 18:06:00h | Komentara: 0

Nastavnik i bivši direktor osnovne škole uhapšen je zbog fotografija na kojima je tinejdžerka sa kojom je spavao. Pritom se tvrdi da je imao odnose sa više od 12.000 žena i devojaka kojima je plaćao za seks i koje je usput i fotografisao.

profesor, učitelj, nastavnik, škola, Japan

Ilustracija | Foto: Profimedia

Japanac Juhej Takašima (64) optužen je da je snimio gotovo 150.000 "fotografskih suvenira" žena s kojima je spavao. Bivši direktor je uhapšen ove srede nakon što je osumnjičen da je snimio fotografije seksualnog čina sa maloletnicom u Manili prošle godine.

Fotografije su bile spakovane u 400-tinjak albuma a, prema pisanju Japan Times-a, Takašima je priznao da je prekršio zakon o dečjoj prostituciji i pornografiji i otkrio da je fotografije snimao jer je želeo da ima zabeleženu svaku ženu s kojom je spavao. Navodno je policiji priznao i da je oko 10 odsto svih žena s kojima je spavao bilo mlađe od 18 godina, ali u drugom izveštaju stoji da su mnoge od njih imale 14 godina, dok je najstarija imala 70.
Bivši direktor je počeo da plaća za seks na Filipinima gde je proveo tri godine poslovno, počevši od 1988. godine, ali otkad je otišao odatle, vraćao se ukupno 65 puta. CNN javlja da je policija saopštila da Takašimin slučaj prate od 2013. godine, a konkretni incident s maloletnicom navodno se dogodio u januaru 2014.
Takašima je počeo da radi u osnovnoj školi kao učitelj 1975. godine, a na rad u Manilu poslat je između 1988. i 1991. godine. Kao direktor škole u Jokohami radio je od 2008. godine do penzionisanja 2011.
 

Tagovi:

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP