Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

MISTERIJA

Ukleti stadioni Zvezde i Partizana!

Autor: P. Vuković | 21.08.2012 - 12:46:00h | Komentara: 0

Ako koza laže, rašlje ne lažu! Tragom loših rezultata Partizana i Crvene zvezde u Evropi prethodnih godina, pokušali smo da istražimo jedan aspekt slabih partija, tako što smo sa radiestezistom Dušanom Kovačevićem proverili da li u Humskoj i na „Marakani“ ima štetnih zračenja.

Rašljar je provalio

Rašljar je provalio | Foto: Oliver Bunić

 Odgovor je - ima! Kako nam je objasnio Kovačević (66), postoji pet vrsta negativnih zračenja (geopatogena, kosmička, tehnička, socijal-patogena i apstraktna) koja utiču na sva živa bića, pa i ljudski organizam, što može doprineti da fudbaleri ne pružaju dobre partije.

Prvo stigosmo do Humske. Kovačević je izvadio metalne rašlje, koje su počele da se kreću napred-nazad prilikom postavljanja pitanja: „Da li postoje geopatološka zračenja?“, „Kosmička?“, „Apstraktna?“... Priznajemo, u prvi mah neverica, ali kako je vreme odmicalo, sumnja je nestajala.

On ima rešenje!!!

Sa Kovačevićem u društvu bio je i pronalazač Savo Radović. On je pre 11 godina, na bazi izuma Nikole Tesle, napravio neutralizator pomoću kojeg se, kako tvrdi, otklanjaju sva štetna zračenja.
- Dovoljno je da ga nosite sa sobom kao privezak i brzo ćete osetiti poboljšanje - kaže Radović.
Prema njegovim rečima, mnogi poznati srpski sportisti su koristili ili i dalje koriste neutralizator.

- Ispod stadiona Partizana postoje pećine ili pukotine, takođe su prisutna i kosmička i tehnološka zračenja, ali i apstraktna! To se u našem narodu kaže „magija“, ali ja ne volim te termine. U dalekoj prošlosti ovde je bilo nasilne smrti, govorim o nekom boju, gde je stradalo mnogo ljudi. Negde na samom terenu je apsktraktno zračenje, što može jedino bog da očisti, neutralizator ne može - pokazao nam je Kovačević neutralizator, pomoću kojeg se, prema njegovim tvrdnjama, otklanjaju štetna zračenja. - Na skali od jedan do 10, Partizanu bih dao osmicu.

Dođosmo i do „Marakane“. Rašlje su, očekivano, krenule da se okreću, što je bio signal da crveno-bele nešto „izjeda“.
- Ovde nije bilo nasilne smrti, postoje zračenja od tekućih podzemnih voda. Nikada nije bilo crkvi, džamija, svetilišta. Nema socijal-patoloških zračenja, ali postoji apsktraktno u nekoj od prostorija na stadionu, na terenu nema. Zvezdi bih dao ocenu pet od 10. „Marakana“ je kompaktnija od Partizanovog stadiona.
Na kraju, Kovačević podvlači da ovo nije kompletan „pregled“ večitih.
- Potrebno je proveriti svakog fudbalera ponaosob jer je dovoljno da samo jedan nosi negativno zračenje, pa da utiče na ceo tim. Recimo, postoje firme koje na ovaj način proveravaju ljude pre nego što ih zaposle, pa ponekad dobijem poziv da im kažem da li je neko za njih ili nije - zaključio je Kovačević.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP