Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

ZAČINIO JE RAZVOD

Ukrao je pola tone vegete,
pa sad ide na 10 meseci u zatvor!

Autor: Ekipa Alo! | 24.05.2013 - 20:38:00h | Komentara: 1

Franjo (51) je nakon razvoda ostao bez svega. Bio je gladan i u kreditima. Iz očaja je ukrao Vegetu, Fantu, kocke za supu, pudinge, biber, začine...

Vegeta

U kući je uskladištio 419,5 kilograma Vegete, 329 paketa Fante, sedam kilograma začina, 192 pakovanja supe, 64 kocke za supu, 43 pudinga, 10 vreća šlaga, 15 vrećica raznih začina, sedam kilograma nepoznatog začina i 1,5 kilograma bibera, koje je Franjo L. (51) iz Podravske Selnice u Hrvatskoj ukrao iz skladišta koprivničke "Podravke".

- Osam godina sam se sudio s bivšom suprugom oko razvoda i podele imovine. Imali smo lepu kuću, bez koje sam ostao. Morao sam da dignem kredit da platim sud. Sve me je to nateralo u ugao iz kojeg nisam mogao izaći. Bio sam prisiljen da ukradem da mogu da plaćam kredit za kuću koju smo sin i ja kupili u Podravskoj Selnici. Ne radim od februara, a sin je isto nezaposlen. Obojica tražimo posao, tek da imamo za kredit, hleb i vodu, ništa više ne tražim - priča Franjo za podravski.hr.
Opštinski sud u Koprivnici osudio ga je na deset meseci zatvora i dve godine uslovno jer je od marta 2010. do februara 2013. podkradao "Podravku".
- Znam da sam mnoge povredio, pogotovo u "Podravki", gde sam radio. Priznao sam krivicu i molio nadređene da mi ne daju otkaz. Da mi skidaju od plate dok ne otplatim svu ukradenu robu, samo da mi ostane za hleb i mleko, ali ništa nije pomoglo - kazao je Franjo.
Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 25.05.2013 01:28h

    trebao molbu firmi napisati u 2 primerka...

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP