Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

EDUKACIJA

Zagrebački ZOO vrt nudi seksi ture za Dan zaljubljenih

Autor: Beta | 12.02.2015 - 17:50:00h | Komentara: 2

Zagrebački Zoološki vrt organizuje za vikend, povodom Dana zaljubljenih seksi ture Zoo vrtom", namenjene starijama od 12 godina.

Zagrebački zoo vrt u parku Maksimir | Foto: Profimedia

Zagrebački zoo vrt u parku Maksimir | Foto: Profimedia

 
Pod vođstvom edukatora, posetioci će imati prilike da upoznaju najveće zavodnike Zoo vrta, neobične načine udavaranja i razmožavanja životinja, te provere kolika je sličnost medju njima, najavili su danas organizatori.
U saopštenju zagrebačkog Zoo vrta navodi se da "seksi ture Zoo vrtom kreću u 10, 12 i 14 časova u subotu i nedelju, a cena karte je 40 kuna (5,18 evra)".
"Amorove strelice kobne su po stanovnike maksimirske šume. Rezultat su mnogobrojni mališani koji tokom proleća i leta proviruju iz svojih nastambi. Zbog toga su edukatori Vrta povodom Valentinova odlučili Zagrepčanima da predstave životinjski svet - od barenja do parenja", navodi Zoo vrt.

Parenje lavova zna da bude bolno | Foto: Profimedia

Parenje lavova zna da bude bolno | Foto: Profimedia

Dodaje se da "udvaranje kod zečeva traje kratko, dok se neke životinje, poput mongolskih ždralova i crnih labudova, upuštaju u dugotrajne raskošne plesove, mašući krilima i izvijajući vratove".
I dok lavovi i leopardi više vole grublju igru, s dosta frktanja i ugriza, nežni mužjaci crnokljunih tukana, kako kažu u Zoo vrtu, izabranice svoga srca pokušavaju da očaraju darivajući im hranu.
Kao zanimljivost se navodi i to da mužjaci krokodila svoje nezainteresovane ženke moraju da impresioniraju komplikovanim koreografijama i to sve za ljubav za jednu noć, jer posle uspešnog parenja mužjaci dotičnu ženku verovatno više nikad neće sresti.
S druge strane crni labudovi ostaju zajedno ceo život, iako su najnovija istraživanja pokazala da crne labudice tu i tamo "šaraju".

Uz to, kažu u Zoo vrtu, gotovo četvrtina svih crnih labudova su istopolne orijentacije tako da labudice imaju sto muka dok pronađu slobodnog partnera za nastavak loze.
Poslednji komentari
  • bujanovac Vreme: 13.02.2015 12:53h

    Gore desno puši cigaru.

  • nedjo Vreme: 13.02.2015 16:40h

    gay labudovi

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP