Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

UŽAS

Žena Rusa kojeg su pojeli ribari: Ostalo mi je
samo njegovo stopalo, prst i deo lobanje!

Autor: Blic | 05.04.2013 - 14:16:00h | Komentara: 1

Ruskinja Olga Kuročkina po prvi put je progovorila za javnost od kada je prošle godine njen suprug Andrej otišao u Sibir u ribolovačku ekspediciju sa trojicom kolega, a dvojica njih su ga tamo pojela nakon što je stradao pod nerazjašnjenim okolnostima. Ona kaže da joj je od Andreja ostalo samo stopalo, prst i deo lobanje i zahteva da zna kako je njen suprug stradao u tajgi nakon što se ekspedicija izgubila u zabačenom delu ruske republike Jakutije.

dd

Olga Kuročkina sa suprugom Andrejom i ćerkom Aljonom | Foto: siberiantimes.com

Na detektoru laži, Aleksandar Abdulajev, jedan od preživelih ribolovaca, priznao je da je pojeo Kuročkina, ali je negirao da ga je ubio. Ruski list "Sajbirijan tajms" piše da je bizarno to što je Abdulajev rekao da je pojeo prijatelja "ne zato što je bio gladan, nego iz drugog razloga", ne navodeći koji je razlog u pitanju.

Drugi član ekspedicije Aleksej Gorulenko branio se u policiji ćutanjem i odbio je da razgovara sa istražiteljima. Telo četvrtog ribolovca Viktora Komarova i dalje nije pronađeno i on se vodi kao nestao.

Olgino zrnce nade da je njen suprug možda i dalje živ odagnao je DNK test koji je potvrdio da su pronađeni delovi kostiju pripadali Andreju.

f

Novija slika Olge i Aljone | Foto: siberiantimes.com

- Izveštaj na 12 strana nije mi ostavio ni najmanju nadu. Sada sam sigurna da je moj suprug Andrej mrtav i da je njegovo telo pronađeno u tajgi - kaže Olga.

Ona je besna zbog svega što se desilo.

-Možete li da zamislite šta mi je od njega ostalo? Stopalo sa prstima, prst sa ruke i zadnji deo lobanje sa nešto kose. To je to. To je sve što mi je ostalo od čoveka kojeg sam volela - rekla je Kuročkina.


Lovili životnje, a pojeli čoveka

dd

Jedna od fotografija ribolovaca koju su napravili tokom ekspedicije | Foto: siberiantimes.com

- Kako mogu da se oprostim od njega samo na osnovu tih ostataka? Nemam skoro ništa što bih oplakivala... izvinite, ne mogu da mislim o tome, gubim razum - kaže Olga.

Ona navodi da je sada sigurna da su kolege pojele Andreja.

- Sada znamo da je Andrej umro negde drugde i da su mu telo vukli kroz sneg celim putem, jedući ga malo po malo. Ali, uz ostatke mog supruga pronađene su i životinjske kosti. To znači samo jedno: oni su nekako uspeli da nastave da love, a ako je to tačno onda verovatno i nisu bili tako očajno gladni - kaže Kuročkina.

To je ono što Kuročkinu najviše tišti.

- Znam da reč ekstremno može različito da znači raznim ljudima, ali iskreno, ako mogu da ubijaju životinje, zašto im je potrebno da jedu ljudsko meso? I zašto su, pobogu, nosili njegovu glavu sa njima? - pita se Olga.

Poslednji komentari
  • nedjo Vreme: 05.04.2013 16:11h

    smak sveta!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP