Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Bizzare

JEZIVO

Žena sa strukom
od 33 centimetra!

Autor: Z.Ž. | 11.03.2013 - 14:46:00h | Komentara: 0

Svaka devojka želi da dovede svoju figuru do svršenstva i da joj telo ima oblik peščanog sata. Etel Grendžer postala je poznata po svom struku.

a

Želela da udovolji mužu: Etel Grendžer | Foto: Vogue

Etel je rođena 1095. u Čestertonu u SAD, a postala je poznata po svom struku, koji je ušao u istoriju kao najtanji struk svih vremena.Etel, koja inače nema tanak struk prirodno, godinama je radila na tome da mu smanji oblik što je više moguće, jer je tako želeo njen muž. Ona je u mladosti nosila široke haljine koje je njen suprug prezirao. Da bi njemu udovoljila počela je da nosi uzane korsete i strukiranje haljine. Korsete je nosila samo preko dana, a na njegovo insistiranje počela je da ih nosi i noću, dok spava. Vremenom je počela da sužava sve korsete sve više i više. Prvo joj je bilo nezgodno i teško da ih nosi, jer njena rebra nisu bila dovoljno fleksibilna. Ipak, vremenom se navikla pa su joj korseti bili još uži, a ona i njen muž napokon su bili zadovoljni. Nakon dugog niza godina nošenja korseta, Etel je ušla u Ginisovu knjigu rekorda kao žna sa najtanjim strukom, širine samo 33 centimetra. Pažnju su takođe privlačili i njeni pirsinzi - imala je 13 minđuša u levom uhu, kao i nekoliko u nosu. Pre nego što je počela da nosi korsete njen struk je bio veličine 55, a u 52. godini iznosio je 35 centimetra. Etel je umrla noseći korset u Pitsburgu 1982. godine, prenosi Telegraf.

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP