Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

DIREKTOR JKP ČISTOĆA IZBEGAO ZATVOR

Afera torte: Osumnjičeni na slobodi

Autor: Tanjug | 11.01.2015 - 11:41:00h | Komentara: 0

U Osnovnom sudu u Kragujevcu nije određen pritvor direktoru JKP Čistoća D.R. (50) i četvorici radnika tog preduzeća S.N. (36), S.S. (45), Lj.J.(55) i Z.K.(42), koji su uhapšeni zbog toga što je oko 18.000 torti, dovezenih na deponiju na uništavanje završilo u ilegalnoj prodaji.

Torte sa deponije

Torte sa deponije

Sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Kragujevcu Predrag Bošković doneo je rešenje kojim je odbijen predlog Osnovnog javnog tužilaštva za odredjivanjem pritvora  - izjavila je danas Tanjugu protparol tog suda Ivana Račić.
Prema njenim rečima, tužilac ima pravo na žalbu u roku od tri dana, posle  čega, u roku od 48 sati veće Osnovnog suda donosi odluku po žalbi   tužilaštva.
Osnovni javni tužilac, posle saslušanja koje je trajalo više od sedam sati, podneo je predlog za određivanje pritvora osumnjičenima, zbog mogućnosti uticaja na svedoke, rekla je sinoć Tanjugu zamenik okružnog javnog tužioca Marija Mladenović.

Policija sumnja i da direktor "Čistoće" D.R. o događaju, za koji je saznao nakon par dana, nije obavestio nadležne inspekcijske službe, već su one o tome bile obaveštene tek 3. januara ove godine.
Oko 18.000 torti je 24. decembra dovezeno na deponiju na uništavanje, a samo sat vremena kasnije, iznete su odatle i našle se u ilegalnoj prodaji na ulicama Kragujevca.
Krađu torti obelodanio je gradonačelnik Radomir Nikolić, koji je za to saznao, kako je izjavio, 2. januara u večernjim satima. 

Nema komentara za ovu vest.

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP