Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

OTAC BRUTALNO USMRĆENE DEVOJKE

Aleksandra mi je ubijena zbog robijaša!

Autor: M. Dudvarski | 09.03.2015 - 09:20:00h | Komentara: 2

Te večeri, kada je moja ćerka Aleksandra mučki ubijena, po nju su došli drugari njenog bivšeg muža, koji su bili pušteni na slobodni vikend iz zatvora. To je bilo prvo veče, a da je ja nisam 100 puta zvao da vidim gde je i šta radi, a sada je više nikad neću videti, priča za “Alo!” Jovan Antić, otac brutalno ubijene Aleksandre Antić (23) kojoj je smrskana glava i čije je telo između petka i subote izbačeno iz vozila u pokretu ispred Hitne pomoći.

Kobne večeri je izašla  sa drugovima njenog  bivšeg muža, koji su  bili pušteni na vikend  iz zatvora, kaže Antić

Kobne večeri je izašla sa drugovima njenog bivšeg muža, koji su bili pušteni na vikend iz zatvora, kaže Antić

 - Jedan od tih momaka je došao ovde po nju. Sedeli su, pili kafu i negde oko 21 čas su otišli u tu kafanu “Bonito”. Aleksandra pre tog izlaska nije mesc dana izlazila iz kuće. Zašto je to veče odlučila da ide ne znam, ali ne mogu sebi da oprostim što je nisam telefonom pozvao – kaže od bola skrhani Antić. 

Dok je njegova mnogobrojna porodica okupljena u tišini u trošnoj kući ispod mosta “Gazela”, u dom Antića ulaze i izlaze rođaci, porodica i prijatelji kako bi im izjavili saučešće. Jovan na momenat zastaje da dođe do vazduha i da osmotri sliku ćerke koja je naslonjena ispod upaljene sveće.

Aleksandra Antić

Aleksandra Antić

 - Kako sam čuo, u toj kafani se veselila moja ćerka sa tim mladićima, a ubrzo je u isti lokal ušla grupa nepoznatih gostiju. Da li je između njih izbila svađa, ili je tuču skrivila jedna devojka koja se izdavala za devojku jednog od tih momaka koji su bili sa mojom Aleksnadrom, ne znam. Nadam se da će to brzo da se otkrije – navodi Antić i dodaje da se brat te devojke nedavno obesio u zatvoru u Valjevu (vidi okvir). Nesrećni Aleksandrin otac tvrdi da njegova ćerka nije bila narkomanka, kako je neki mediji nazivaju.

- Imali smo planove. Trebalo je da počne da radi, a kasnije i u inostranstvo da ide, ali sada je više nema – kaže neutešni otac.
Podestimo, Aleksandra Antić je sa smrskanom glavom izbačena u subotu oko tri sata ujutru iz vozila u pokretu ispred Hitne pomoći. Ona je bila sa tri osobe u kafani “Bonito” u Medakoviću, a pretučena je u Mokroluškoj ulici. Vlasnica te kafane kaže da nije bilo nikakve tuče u njenom lokalu. S druge strane pojedini žitelji ovog naselja kažu da je nesrećna devojka ispala iz vozila i da je vozač nije video, te da joj je prešao preko glave.

Obesio se u zatvoru

D. S. (26), dan nakon što je uhapšen zbog razbojništva, obesio se u samici u pritvorskoj jedinici KPZ u Valjevu.

 - On je uzeo čaršav zatvorske posteljine, jedan kraj je vezao za rešetke, a drugi sebi oko vrata, da bi se popeo na radijator i skočio – objašnjavaju naši izvori.

Privedena trojica osumnjičenih

Trojici mladića određeno je policijsko zadržavanje do 48 sati zbog sumnje das u odgovorni za smrt Aleksandre Antić.
- Osumnjičeni će biti saslušani, a ujedno bi i obdukcioni nalaz trebalo da stigne i pokaže pravi uzrok smrti. Tačnije, da li je devojka pretučena, ili joj je možda, kako su neki očevici tvrdili, automobil prešao preko glave. Svakako će sve biti sagledano, a u zavisnosti od dokaza i izjava trojice osumnjičenih, odlučivaće se dalje o postupku – navodi izvor blizak istrazi.
J. P.
Poslednji komentari
  • igi Vreme: 09.03.2015 13:38h

    Ej ljudi ej zatvorenici dobijaju vikend da se izivljavaju po gradu??? Jos malo pa ce im i dzeparac davati !!!! Vojsku ukinuli,zatvorenicima daju vikende,telekom zlatnu koku prodaju...... nista pametno i normalno nisam dugo cuo!

  • tina Vreme: 09.03.2015 13:41h

    svi roditelji narkomana imaju planove, samo sto narkomane bas briga za te planove. imala je i trogodisnje dete koje joj je zbog droge oduzeto. sad se navodno skinula, ali sve je to veliki pitanje.

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP