Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ISPOVEST ČABARKAPINE ŽENE

„Aleksandra nije trudna i nije živela sa nama!”

Autor: Danica Ćuruvija | 23.08.2013 - 20:10:00h | Komentara: 2

Klaudija Korda Čabarkapa, supruga uhapšenog Aleksandara Čabarkape (32), tvrdi u ekskluzivnoj ispovesti za „Alo“ da Aleksandra Subotić (16), koja se javnosti predstavlja kao devojka njenog muža, nije trudna niti je u intimnoj vezi s Aleksandrom!

Klaudija  Korda  Čabarkapa

Klaudija Korda Čabarkapa

 - To je provereno, ali ne mogu više da otkrivam. Ona nema stomak, kao što bi trebalo da ima trudnica u šestom mesecu trudnoće. Ima mali stomačić koji ne liči na trudnički. Ona nije devojka mog supruga, nije nikad stanovala sa nama niti sa Aleksandrom u stanu u Sarajevskoj, već je stanovala kod svoje babe. Kada je Aleksandrin stric plasirao celu aferu u medijima i kada je izbio haos, moj suprug je pozvao i rekao maloj (Aleksandri): „Dođi vamo kod nas kući da sve objasnimo“. Tada su mi rekli da nisu u vezi da ništa nemaju i da nije trudna. Tada me je zagrlila, a to ne bi radila neka ljubavnica. Sve ove priče ona plasira iz određenog razloga. Ja znam kog, ali ne želim da komentarišem - kaže Klaudija, koja ističe da je sa Aleksandrom Subotić i dalje u super odnosima.

Zabrana

Čabarkapina supruga ističe da njen muž, sa kojim je 11 godina u braku, ne bi nikad ostavio nju i decu.

„Šerif“ iz Kaluđerice: Aleksandar  Čabarkapa

Aleksandar Čabarkapa | Foto: Petar Marković

 - Moj suprug i ja se super slažemo i garantujem da nikad ne bi ostavio mene i svojih četvoro dece. On je dobar suprug i otac. Imamo fenomenalan odnos, a ja imam svoje ja i nikad ne bih dopustila da mi u kući živi neka druga žena. Temperamentna sam i ne dam na sebe, a Aleksandre mi je žao, zato što su joj roditelji okrenuli leđa i što je niko nije pitao da li ima šta da jede. Kod nas je svratila pre neki dan, na pet minuta, ali nije tačno ni da je kod mog devera Željka niti bi tako nešto dopustila njegova žena. Ona je od prekjuče kod svog oca Karađorđa - naglašava Čabarkapina supruga, koja kaže da ne želi da joj se prišije etiketa lude žene, koja živi s muževljevom ljubavnicom.


Klaudija Čabrakapa optužuje Aleksandrinu majku kik-bokserku Ljubu Pantović (34), učesnicu „Farme“, da je htela da joj otme supruga.

"Aleksandra me zagrlila, a to ne bi radila neka ljubavnica"

 
- Ljuba se nameračila na mog supruga jer je zaljubljena u njega. Niko nije znao da postoji dok nije ušla u „Farmu“ sa koje mu je slala pozdrave. Suprug mi je rekao da to šalje nekom drugom Aleksandru. Ona je jedna bolesna osoba. Čula sam da se sprema da me pljuje - kaže Klaudija Čabarkapa, koja tvrdi da nije tačno da je njen muž pokušao da 2009. ubije Karađorđa Subotića (43).

- To je podmetačina. Moj suprug i Karađorđe su nekad bili dobri, ali su se kasnije posvađali i nisu se do danas pomirili - kaže na kraju Čabarkapina žena.


„Rodiću dete u decembru“

Aleksandra Subotić izjavila je juče za „Alo!“ da je u šestom mesecu trudnoće i da treba da se porodi početkom decembra. Ona optužuje svog oca Karađorđa i majku Ljubu da su Čabarkapu strpali u zatvor i žele da mu nameste robiju kako bi ga odvojili od nje. Otkriva i da je sa majkom u kontaktu, ali da se odmah posvađaju. 

„„Kad me pozove, stalno me pecne za Aleksandra i odmah se posvađamo. Ne znam šta hoće, ja za mesec i po dana punim 17 godina. Nikad nisam imala neki odnos sa njom. Samo se takmičila, provodila, a otac nas je čuvao. Znam da bi on pomogao, pre nego Ljuba. Ona se, posle „Farme“, vratila svome dečku Slobi, koji je žandarm, pa vidite kakve Ljuba ima veze u policiji. I još mi kaže da kad dolazim kod nje ne oblačim kratki šorts i majicu da se ne vidi moja trudnoća“, ogorčeno kaže Aleksandra, koja tvrdi da je za njenu vezu sa Čabarkapom znala cela Kaluđerica, a negira i da je počinila iznudu.


„Ćerka mi se vratila, brinuću o njoj“

Karađorđe Subotić potvrdio je juče da se njegova ćerka vratila kod njega i da će on brinuti o njoj. Međutim, on tvrdi da je ona u šestom mesecu trudnoće, navodeći da Klaudija Čabarkapa možda to ne primećuje. „Brinuću se o ćerki iako je Ljuba staratelj, kao i o bebi. Smatram da mi je Čabarkapa zaveo ćerku iz osvete i strašno mi je zbog svega toga. Želim da stavim tačku na ovu priču i da ružne stvari budu prošlost”, rekao je Karađorđe Subotić za naš list.

Poslednji komentari
  • rakac Vreme: 24.08.2013 12:08h

    Tvoj fini suprug će stići iz bajboka tu negde pred početak svetskog prvenstva u fudbalu 2022.

  • miki Vreme: 24.08.2013 19:59h

    ko koga ovde? cime i sa kime se novinari bave kome verovati glupost!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP