Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

UČESTVOVALI SMO U AKCIJI PRAĆENJA SA TIMOM DETEKTIVA

"Alo!" u poteri za preljubnicima

Autor: Enes Sadiku | 29.03.2015 - 15:45:00h | Komentara: 1

Praćenje je trajalo deset dana, a muž ničim nije pokazivao da ima aferu. Sumnja je proradila kada je žena rekla da za praćenje zna i njena prijateljica

Preljubnici pod prismotrom

Preljubnici pod prismotrom | Foto: Stevan Đokić

„Dobar dan. Došla sam jer sumnjam da me muž vara“, obratila se žena u petoj deceniji života Stevanu Đokiću, krijući pogled i lomeći prste na rukama.
Đokić nije bio nimalo iznenađen i spremno je dočekao, jer on je privatni detektiv, u čiju agenciju DBA zbog istog problema svraćaju i pevači, glumci, pa i političari i biznismeni. Ovaj slučaj, ipak, bio je po nečemu poseban.
Nakon prikupljenih informacija, u akciju sa timom detektiva krenuo je i reporter "Alo!"..
- Suprug od mene skriva mobilni telefon, a tokom večeri izlazi da obavlja razgovore - nastavila je žena nervozno paleći cigaretu za cigaretom i dodala da njen muž sve češće odsustvuje od kuće pravdajući se poslom, a sumnja da je vara rodila se kada je čula da nekom s druge strane žice kaže da mu nedostaje.

Odmah je urađena logistika, a na slučaj su se bacila dva detektiva, detektivka i novinar „Alo!“!
Automobilom smo se odvezli pred firmu supruga, odakle je rađena prismotra.
Samo praćenje, što pešice, što automobilom, odvijalo se na distanci i samo jedna stvar je bila neobična - iako ima brz automobil, suprug je svaki put
vozio izrazito sporo. Akcija praćenja trajala je deset dana, a muž ničim nije pokazivao da ima aferu. Činilo se da pratimo čoveka koji živi na relaciji od kuće do posla, pa su posle 12 dana njegovoj ženi predočeni prvi rezultati.
Na Stevanovo pitanje, ona je odgovorila da njen muž vozi veoma brzo i crv sumnje pojavio se kod detektiva. Sledeće pitanje bilo je ko je sve znao da ih je unajmila, a žena je zbunjeno odgovorila - jedino njena najbolja prijateljica.
Pao je dogovor da njenog muža pratimo još dva, tri dana, ali da to ne govori ni njoj i ponovo smo krenuli u akciju...
- Slušaj, sumnjao sam da nas je provalio tokom praćenja, ali gledaj dobro šta će na kraju ispasti - uz osmeh je rekao Stevan. I stvarno, nakon posla muž se odvezao do motela, gde je uzeo sobu. Nedugo zatim, pred istim motelom parkirala se prijateljica klijentkinje i ušla unutra.

- Tako dobar automobil i spora vožnja ne idu zajedno. To mi je stvorilo sumnju, koja se, eto, ispostavila kao tačna - rekao mi je Stevan dok smo čekali da se muž i prijateljica pojave. Sledećeg dana - ista priča! Akcija u motelu je snimljena kamerom sa infracrvenim zracima, a ispred motela su
zajedno fotografisani.
Poslednji komentari
  • Драгомир Vreme: 29.03.2015 20:59h

    Добар момак по питању морала и поседовања богатства ожени једну сиротињу.После купања и облачења лепше жене није било у крају!Нашао јој је добар посао и то међу женама које горих прељубница није било?Таква је и она постала?Осетио је да љубав код куће не штима.Сам је ухватио у неверству и одмах је напустио.Заправо изашла је из луксуза и отишла да живи у беди.Развели су се а да није је ни мрко погледао!После се супер оженио а она је живела животом мењајући мужеве а да је само видите када се напије!Што сам ово писао?Може некоме помоћи!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP