Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

ALO! JUČE USLIKAO DŽEJEVU ĆERKU ISPRED KLINIKE U VIŠEGRADSKOJ

Ana: Adil me je šamarao i udario u stomak!

Autor: A. Radojević - B. Radulović | 10.12.2013 - 09:00:00h | Komentara: 5

Nakon što je Adil Maksutović pretukao svoju suprugu Anu Ramadanovski u petak uveče u njihovom zajedničkom domu, Džejeva ćerka je za naš list potvrdila da je dobila batine i dodala da se sada dobro oseća. “Alo!” je juče uslikao Anu ispred Klinike za ginekologiju i akušerstvo u Višegradskoj ulici, gde je sa svojom mamom Nadom bila na pregledu, a zatim nam je i otvorila dušu i detaljno ispričala kako je izgledao fizički obračun sa nevenčanim suprugom:

Ana Ramadanovski / Foto: Vesna Lalić

Žrtva porodičnog nasilja: Ana Ramadanovski / Foto: Vesna Lalić

Zabrana

  • Ana Ramadanovski / Foto: Vesna Lalić | Foto:
  • Ana Ramadanovski / Foto: Vesna Lalić | Foto:
  • Ana Ramadanovski / Foto: Vesna Lalić | Foto:
  • Ana Ramadanovski / Foto: Vesna Lalić | Foto:
  • Ana Ramadanovski / Foto: Vesna Lalić | Foto:
  • Ana Ramadanovski / Foto: Vesna Lalić | Foto:
  • Ana Ramadanovski / Foto: Vesna Lalić | Foto:
 

Vidno potresena Ramadanovska napustila bolnicu sa snimcima povreda, dok joj je podršku pružala majka Nada

- Jeste, sve je istina. Tukao me je, šamarao i udario u stomak, sve je to istina, ali nemam nikakve modrice. Nisam ležala u bolnici, sada sam samo bila na pregledu. Kao što vidite ja sam sada dobro, a da me je tukao, jeste. Ja nisam medijska ličnost i ne želim da pravim špansku seriju od ovoga, zato vas molim da me ostavite na miru - izjavila je Ana za naš list, a zatim i dodala da se neće pojaviti sa Adilom u emisiji “Narod pita”:

- Ne, neću ići u emisiju.

Džej razočaran

Ana i Adil su u vezi bili osam godina, a pre dva meseca su dobili sina. Džej je uvek hvalio zeta i bio ponosan na njega, a pre nedelju dana zajedno su proslavili rođenje malog Andrijana. Pevač je, međutim, sada strašno razočaran i zgranut onim što je Adil uradio njegovoj ćerki.

Inače, Ana je juče oko podneva izašla iz Klinike za ginekologiju i akušerstvo, gde je sa svojom mamom Nadom bila na pregledu nakon dobijenih batina. Njih dve su se sa Aninom drugaricom uputile ka Nadinom stanu u Kotež, gde Ana, kako saznajemo, trenutno boravi sa svojim i Adilovim sinom. Ramadanovska je otišla da snimi povrede koje je zadobila od Maksutovića, a koje bi kasnije mogla da iskoristi kao dokaz za krivičnu prijavu.

Podsećanja radi, nakon kratke svađe u petak uveče Adil je fizički nasrnuo na Anu, a zatim je šamarao, tukao i udario u stomak. Ana je slučaj odmah prijavila policiji, a sa tatom Džejem u subotu ujutru otišla na pregled u Kliniku, gde je utvrđeno da su se na mestima udaraca svorili hematomi, a sam Ramadanovski je potvrdio da mu je zet pretukao ćerku.

Ana plakala u policiji!

Kako “Alo” saznaje od izvora u policiji, Ana Ramadanovski pozvala je organe reda u petak u 19 sati i prijavila da se oko 17 sati posvađala sa suprugom koji joj je “opalio šamar, povukao je za kosu i šutnuo u stomak”, nakon čega je napustila njihov stan i otišla kod majke.


- Patrola je odmah reagovala i stigla kod nje, međutim, Ana je odbila da predlog da se pozove Hitnu pomoć ili da je prevezu u bolnicu, a nije htela ni da tereti supruga, zbog čega su policajcima bile vezane ruke. Adilu su napisali prekršajnu prijavu za remećenje javnog reda i mira, a Ana ih je sutradan ponovo kontaktirala i saopštila da su joj na lekarskim pregledima ustanovili hematom. Rečeno joj je da odmah dođe sa povrednom listom kako bi potom u konsultaciji sa tužiocem mogla da protiv Adila podnese krivičnu prijavu zbog nasilja u porodici. Ana se juče pojavila u policijskoj stanici u Borči i tamo uz suze dala svoj iskaz - priča naš izvor iz policije. B. J.

Mama Nada zabrinuta za ćerku!

Ana Ramadanovski / Foto: Vesna Lalić

Nada  Ramadanovski / Foto: Vesna Lalić
Anina mama i Džejeva supruga Nada Ramadanovski veoma je zabrinuta za svoju ćerku nakon što je dobila batine od Adila Maksutovića. Ona je sve vreme uz svoju ćerku i pomaže joj oko bebe, dok se ceo ovaj slučaj ne reši. Koliko joj je loše zbog cele situacije, pokazuju i fotografije na kojima se Nada ispred svoje kuće u Kotežu drži za glavu i dalje u neverici da je neko njenu mezimicu pretukao.
 

Adil uhvaćen u laži!
 

Tatamata: Adil Maksutović

Optuženi za nasilje sve demantuje: Adil Maksutović| Foto: Vladimir Lukić

Uprkos tome što nam je Ana Ramadanovski potvrdila da je dobila batine, Adil Maksutović oštro demantuje ove navode, tvrdeći da mediji samo da mu napakoste.


- Sve demantujem. Ništa od navedenog nije tačno. Niko nije zvao mene i moju verenicu da proveri šta se desilo. Svoju karijeru nikada nisam kradio na skandalima, nego na pesmama. Ko se to obrušio na mene poslednjih dana - izjavio je Adil za “Alo!” u telefonskom razgovoru, a na pitanje zašto je Džej potvrdio da je tukao svoju suprugu, pevač kaže:


- Sa Džejem se još uvek nisam čuo zato što spava i nedostupan je, ali ću ga pitati zašto je to rekao. On mi se i ranije pravdao da neke izjave u novinama za mene i Anu nije rekao - rekao je Adil.

Poslednji komentari
  • sanja Vreme: 10.12.2013 09:49h

    Adile,sram te bilo,sa ovim si upropastio svoju karijeru....

  • emi Vreme: 10.12.2013 17:26h

    adile, jos uvek u ovo ne verujem jer volim tvoje pesme ako se dokaze da je tacno, sta da ti kazem - gumica! ne postojis vise

  • mire Vreme: 10.12.2013 20:04h

    Koji folirant ovaj Adil....strasno! najveci kompleksasi samo mogu da dignu ruku na zenu!

  • Mirjana Vreme: 10.12.2013 20:22h

    Lazete bre, oni su vencani.

  • Boban Vreme: 24.12.2013 11:40h

    Ccc sto se indijanise onaj adil dzej ga provukao i sad se ku*ci, sad ce ponovo propastiii !!!

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP