Poštovani, trenutno čitate vesti iz arhive.
Alo! ima novi sajt! Kliknite ovde i pogledajte najnovije vesti!
alo.rs Hronika

PUCANO NA AUTOMOBIL POPULARNE GRUPE ZBOG VELIČANJA SRPSTVA

Atentat na „Amadeus bend”!

Autor: Ekipa ALO! | 16.02.2014 - 08:52:00h | Komentara: 8

Na automobil u kojem su bili članovi „Amadeus benda“ nepoznati počinioci pucali su zbog njihovog veličanja srpstva u pesmama i na nastupima!

Patriote: „Amadeus bend“

Patriote: „Amadeus bend“ | Foto: Rajko Ristić

Kako saznajemo, otkad su objavili pesmu i spot „Moja zemlja“, u kome se pojavljuju članovi Žandarmerije, momci iz ovog benda dobijaju uvredljive i preteće poruke da prestanu da šire patriotizam. Pre nekoliko dana nepoznata osoba je čak pucala na automobil kojim je upravljao autor numere Bojan Stanimirovića.


- Svi smo zgranuti! Dok je Boki vozio od Konjarnika ka Dorćolu, slušao je glasno muziku i u jednom trenutku čuo udarac. Nije pridavao tome značaj i tek kod Vukovog spomenika upalila mu se lampica za ulje. S obirom na to da je bilo kasno popodne, majstor nije radio i Boki je ostavio vozilo ispred radnje. Tek sutradan je usledio šok! Dobro poznajemo balistiku i jasno nam je da je napadač pucao iz stojećeg stava i očito direktno u gumu! Pogodio je rezervoar i ulje je iscurilo - priča frontmen grupe Aca Stanimirović.
Momci najpre nisu želeli da dižu halabuku u medijima i da događaj prijave policiji, ali predomislili su se kada su nastavili da dobijaju preteće poruke. Metak su odneli u policiju i dali izjave, a sada, kako kažu, očekuju da se napadač što pre uhapsi.

Dokaz: Aca pokazuje metak

Dokaz: Aca pokazuje metak


- Ko je pucao za sada se ne zna! Iskreno želimo da verujemo da je ovo slučajnost. S druge strane, ništa nas ne može uplašiti i ako neko misli da će „Amadeus“ nestati ako se zapreti kompozitoru, grdno se vara. Mi ovo radimo samo zbog dece Srbije, nemamo šta da izgubimo! - poručuje Aca.

Izbušeni automobil

Izbušeni automobil

Poslednji komentari
  • mmmmmm Vreme: 16.02.2014 09:35h

    Tako im i treba kad od kriminalaca (citaj zandramerije) prave heroje!

  • Kvazimoodo Vreme: 16.02.2014 09:42h

    Ali "poznajemo balistiku" ... Buuaaahhhahahahahahaahaaaa ... Ogavniju i odvratniju reklamu u zivotu cuo nisam ... I da, naravno da idete u crkvu svake nedelje, postite sredom i petkom, dede su vam solunci ... e i da uskoro vam izlazi novi album ... Bljaaaaaaaak ... Fuuuuuuj ...' Moj savet, samo dovedite PPV na bilo koji nastup i mozete da bukirate Arenu ...

  • Србија Србима Vreme: 16.02.2014 09:43h

    За крст часни и слободу златну!

  • AMA Vreme: 16.02.2014 10:21h

    Ne velicaju oni nikakvo srpstvo , vec kojekave pripadnike Zandarmerije i njima slicne .

  • gavrilovic Vreme: 16.02.2014 11:09h

    Pucali sami,to je ocigledno...ovaj cupavi misli da je mnogo pametan,to mu je,kao,reklama.Prijatelju,najbolja reklama su DOBRE PESME koje ljudi hoce da slusaju,a ne nacionalisticke provokacije.Zdravku Colicu ne treba nikakva reklama.Sta mislis zasto?

Pogledajte sve komentare

Pogledajte pravila za pisanje komentara

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni.
Molimo čitaoce alo.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara.
Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni.
Redakcija alo.rs ima pravo da ne odobri komentare koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije alo.rs.
Administratorima se možete obratiti ovde: online@alo.rs
alo.rs VIP